Ένα πανέμορφα αποκατεστημένο Toyota Land Cruiser του 1967

Το άκουσμα της ανακοίνωσης της Toyota ότι στις ΗΠΑ θα σταματήσουν οι πωλήσεις του FJ Cruiser, δυσαρέστησε αρκετό κόσμο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Όμως η εταιρεία The FJ Company, δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις του κλασικού αυτοκινήτου να αποκαταστήσουν σε αρχική κατάσταση οποιοδήποτε παλιό Land Cruiser της σειράς FJ.

Η εταιρεία,

με έδρα το Μαϊάμι, εξειδικεύεται στην αποκατάσταση παλιών Land Cruiser, όπως αυτό το όμορφο FJ45LV, μοντέλο του 1967 σε μπλε και λευκό χρώμα. Το αυτοκίνητο άνηκε σε έναν ηλικιωμένο από τη Μοντάνα, ο οποίος με πολύ κόπο αναζητούσε γνήσια και δυσεύρετα ανταλλακτικά για να συντηρήσει το σπάνιο FJ του.

Με την υγεία του να επιδεινώνεται, το αυτοκίνητο πέρασε στην κατοχή ενός συλλέκτη, ο οποίος με τη συμβολή της FJ Company κατόρθωσε να το επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση. Το αμάξωμα ήταν σε μεγάλο βαθμό σκουριασμένο, όμως τα περισσότερα μηχανικά μέρη ήταν αυθεντικά, κάτι το οποίο έκανε πιο εύκολο το έργο της αποκατάστασης.

Το ολοκαίνουριο πλέον αυτοκίνητο, πουλήθηκε σε συλλέκτη στο Ντουμπάι και πριν το παραλάβει, το όχημα θα εκτεθεί στα πλαίσια εκδηλώσεων λεσχών κλασικού αυτοκινήτου στις ΗΠΑ.

Η FJ Company προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εργασιών αποκατάστασης και μετατροπής σε κλασικά Land Cruisers, οι εργασίες ξεκινούν από τα $55.000, για μια απλή αποκατάσταση και φτάνουν μέχρι την ολική αποκατάσταση που περιλαμβάνει custom δουλειά, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Σου αρέσει το αποτέλεσμα;

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα