Ειδική έκδοση με το καλημέρα για το Citroen C3

Η νέο Citroen C3 που παρουσιάστηκε φέτος στο σαλόνι αυτοκινήτου των Παρισίων κινείται πάνω στη ρηξικέλευθη σχεδιαστική γραμμή της Citroen που πρωτοείδαμε στο Cactus , με τους Γάλλους να αναμένουν το νέο τους supermini να έχει την μερίδα του λέοντος στις πωλήσεις τους. Για να δώσουν λίγο παραπάνω έμφαση στο νέο τους μοντέλο παρουσίασαν

με το καλημέρα την ειδική έκδοση Feel που βλέπεις, η οποία θα παραχθεί σε 250 κομμάτια μόλις και μόνο για την γαλλική αγορά.

Το Polar White χρώμα του αμαξώματος κάνει όμορφη αντίθεση με το Sport Red της οροφής δείχνοντας πως η διχρωμία εδραιώνεται στα αυτοκίνητα που στοχεύουν σε νέους οδηγούς, ενώ το λογότυπο C3, εμφανίζεται στην οροφή και στις 3 πόρτες κάτι που με κάνει να υποψιάζομαι πως θα λειτουργεί και σαν κινητή διαφήμιση.

Στον εξοπλισμό βρίσκουμε ακόμη φιμέ κρύσταλα και 17″ ζάντες με ιδιαίτερο γαλλικό σχεδιασμό. Το εσωτερικό είναι επενδυμένο με υφασμάτινες επιφάνειες σε Urban Red και πλούσιο εξοπλισμό συνδεσιμότητας, που σπανίζει στο b segment. Αυτός περιλαμβάνει την πρωτοεμφανιζόμενη wide-angle HD ConnectedCam που μπορεί να τραβήξει βίντεο και φωτογραφίες και να τις ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης συναντάμε το γνωστό Citroen Connect Nav με την 7″ οθόνη αφής, την φωνητική αναγνώριση, το τρισδιάστατο GPS και πλήθος ακόμα υπηρεσιών συνδεσιμότητας που επεκτείνεται πλέον πέραν της ψυχαγωγίας και στον τομέα της ασφάλειας, με το SOS & Assistance Pack να μπορεί να κάνει κλήσεις σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης, ενώ η κάμερα οπισθοπορείας και η ειδοποίηση τυφλού σημείου είναι αρκετά χρήσιμα για την ασφάλεια σε περιοχές με μεγάλη κίνηση.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός και από άλλα μοντέλα του PSA Group τρικύλινδρος υπετροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 1.2 λίτρων PureTech 110 S&S και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Τέλος να πω, πως η έκδοση Feel κοστίζει στην Γαλλία 21,490€ και επί της ουσίας είναι μια παραλλαγή της Shine που θα είναι και η κορυφαία σε εξοπλισμό έκδοση του νέου C3.

Keywords
Τυχαία Θέματα