Διέρρευσε το VW Golf facelift

Τι και αν η VW σταματάει τη παραγωγή του Golf λόγω προβλημάτων με τους προμηθευτές της, η ανανέωση του μοντέλου είναι προδιαγεγραμμένη και σύμφωνα με τους φίλους και συναδέρφους μας στο Ολλανδικό Autoblog, αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν του Golf facelfit.

Η Volkswagen πριν σχεδόν ένα χρόνο είχε επιβεβαιώσει ότι θα μειώσει

τον κύκλο ζωής των προϊόντων της, για να εναρμονιστεί με τις αγοραστικές συνήθειες των πελατών. Έτσι, ένας 5-ετής κύκλος ζωής, θα μειώσει κατά δύο χρόνια τον τρέχοντα κύκλο ζωής των μοντέλων μας.

Αυτό σημαίνει ότι το facelift ενός μοντέλου θα γίνεται τρία χρόνια μετά την παρουσίαση του, και η αντικατάσταση του μετά από 5 χρόνια. Η έβδομη γενιά του Golf παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 και οι φήμες έλεγαν ότι θα παρουσιαστεί στο τέλος του τρέχοντος έτους, κάτι το οποίο, με βάση τις φωτογραφίες, φαίνεται να ισχύει.

Σχεδιαστικά δεν φαίνεται να έχει μεγάλες διαφορές, με μια από αυτές να είναι η προαιρετική τοποθέτηση full LED φωτιστικών σωμάτων, κάτι που σήμερα γινόταν μόνο στο ηλεκτρικό e-Golf. Ελαφριάς έκτασης επανασχεδιασμένοι θα είναι και οι προφυλακτήρες, με τις όποιες διαφορές να εντοπίζονται πολύ δύσκολα.

Στο εσωτερικό θα υπάρχουν νέες ταπετσαρίες και χρωματισμοί, με τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων δανεισμένο από το Passat να προστίθεται στον προαιρετικό εξοπλισμό του, μαζί με το head-up display. Επίσης, θα διαθέτει τεχνολογία ελέγχου με χειρονομίες, που είδαμε στην φετινή CES, μαζί με τη νέα οθόνη 9,2 ιντσών του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Λίγο μετά την παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει επιτέλους και η αποκάλυψη της έκδοση του R400 concept, χωρίς ακόμα να είναι επιβεβαιωμένο τι κινητήρα θα φοράει., δηλαδή μια ακόμα πιο δυνατή έκδοση του 2-λιτρου του Golf R ή τον 2.5-λιτρο από το Audi RS3. Οι νέοι 1.500 κ.εκ κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου θα αντικαταστήσουν τους 1.4 TSI και 1.6 TDI, θα είναι έτοιμοι από την επόμενη χρονιά.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα