Ανακαλούνται οι Porsche Macan ΜΥ201 για τάση υπερστροφής

Εάν είστε ιδιοκτήτης ενός 2017 Porsche Macan , ίσως να θέλετε να το πάρει ελεγχθεί με τον έμπορο. Porsche ανακαλεί 243 Macans που πωλούνται στις ΗΠΑ για αντι-roll bars εγκατασταθεί σωστά μπροστά, που μπορούν να συμβάλουν στη Ελπίζω να κάθεστε κάτω για αυτό-υπερστροφή. Υπερστροφή σε μια Porsche ! Τι έχει αυτός ο κόσμος έρχεται να ;

Porsche υπέβαλε έκθεση

του προβλήματος στην Εθνική Υπηρεσίας Οδικής Ασφάλειας Πληροφοριών (NHTSA) στις 19 Σεπτεμβρίου μετά την ανακάλυψη ότι η μήνα πριν. Επί του παρόντος, η Porsche δεν έχει ακούσει για τυχόν περιπτώσεις απέτυχε αντι-roll bar που προκαλείται από την υπερστροφή που συμβαίνουν στα αυτοκίνητα των πελατών.

Στην έκθεσή της, η Porsche περιγράφει το πρόβλημα thusly:

“Υπάρχει η πιθανότητα ότι το εμπρός αντιστρεπτική δοκό από τα επηρεαζόμενα οχήματα είναι εφοδιασμένα με συνδετικούς κρίκους από ελαττωματική παρτίδα στην οποία ο συνδετικός κρίκος δακτύλιοι μπορούν να κινηθούν έξω από τα συνδετικά μάτια σύνδεσμο.Αυτό μπορεί να προκαλέσει κροτάλισμα και μπορεί στη συνέχεια να προκαλέσει το αντιστρεπτική δοκό για να σταματήσει να λειτουργεί κατά τη διάρκεια ακραίων ελιγμούς οδήγησης. Αν συμβεί αυτό, η σπορ συμπεριφορά, όπως έχουν σχεδιαστεί για το Macan μπορεί να έχει απομειωθεί, με αποτέλεσμα υπερστροφής του οχήματος. “

Το πρόβλημα επηρεάζει δυνητικά 243 Macans χτίστηκε από την 30η Ιουλίου έως τις 9 Αυγούστου και δεν περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη παραλλαγή μοντέλου.

Porsche θα ενημερώσει σύντομα τους πελάτες του θέματος, ενθαρρύνοντάς τους να φέρουν τα αυτοκίνητά τους στους αντιπροσώπους για επιθεώρηση. Αν η μπροστινή αντιστρεπτική δοκό είναι ελαττωματικό, θα αντικατασταθεί δωρεάν.

Κάποιος πρέπει να αναλάβει η Porsche θέλει να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα αμέσως, προκειμένου να διατηρήσει τη φήμη της για ποτέ την παραγωγή υπερστροφής αυτοκίνητα .

Keywords
Τυχαία Θέματα