Wehrlein και Palmer οι νέες συμμετοχές στο RoC

Δέκα ημέρες έχουν μείνει μέχρι το φετινό Race of Champions. Τα ονόματα που παίρνουν μέρος είναι δυνατά, μερικά εκ των οποίων είναι οι Sebastian Vettel, Jenson Button, Daniel Ricciardo, Felipe Massa, Nico Hulkenberg και Romain Grosjean, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τη Formula 1, μαζί με τους Nelson Piquet

Jr, David Coulthard και τη Susie Wolff, αν και οι τρεις τελευταίοι έχουν αποχωρήσει από το άθλημα, με τελευταία τη Wolff.

Οι δύο πιο πρόσφατες προσθήκες έχουν και αυτές σχέσεις με το κορυφαίο -θεωρητικά- μηχανοκίνητο άθλημα στον πλανήτη, καθώς πρόκειται για τους Pascal Wehrlein και Jolyon Palmer. Ο πρώτος, εκτός από Πρωταθλητής του DTM, είναι και δοκιμαστής της Mercedes AMG, ενώ ο δεύτερος θα γίνει ο δεύτερος οδηγός της Lotus για το 2016.

Η ταυτόχρονη ανακοίνωση της συμμετοχής τους δεν είναι τυχαία, μιας και θα αποτελέσουν την Team Young Stars, όπου θα διαγωνιστούν στο Εθνικό Πρωτάθλημα, απέναντι σε μεγάλα ονόματα. Νομίζω πως το φετινό 2ήμερο (20-21 Νοεμβρίου) θα είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στην ιστορία του θεσμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα