Video: Βάζοντας τις τελευταίες πινελιές στο Nissan Juke-R

Η Nissan έδωσε και νέο video από την διαδικασία κατασκευής τους Juke-R. Στο 9ο video βλέπουμε το πως οι μηχανικοί της Nissan βάζουν τις τελευταίες πινελιές στο one-off Juke-R, όπως το μαύρο ματ αυτοκόλλητο βινυλίου. Στο επόμενο

επεισόδιο θα δούμε τις δοκιμές που έκανε για πρώτη φορά στην πίστα. Λογικά τότε θα μάθουμε και τους χρόνους του.

Να θυμίσω ότι το Juke-R δεν θα βγει στη παραγωγή και μηχανικά φορά τον 3.8-λίτρων V6 twin-turbo κινητήρα του GT-R που στην περίπτωση του αποδίδει 480 άλογα. Οι πρώτες δοκιμές του σε πίστα θα γίνουν στα τέλη του Νοέμβρη Το μικρό SUV των Ιαπώνων, εκτός από τον κινητήρα του GT-R, φορά επίσης το 6-τάχυτο κιβώτιο αλλά και το σύστημα τετρακίνησης ATTESA E-TS το οποίο έχει τροποποιηθεί ώστε να χωρέσει στο σασί του Juke.

Εξωτερικά έχει φορέσει ένα άκρως επιθετικό bodykit με ζάντες 20″ καθώς και χαμηλότερη ανάρτηση, ενώ το εσωτερικό του είναι επηρεασμένο από το GT-R και υπάρχει μια οθόνη 7″, αγωνιστικά καθίσματα, roll cage και ζώνες ασφαλείας 5 σημείων. Το αυτοκίνητο έχει αναπτυχθεί από το ευρωπαϊκό τεχνικό κέντρο της Nissan, NTC-E. Ακόμη δεν υπάρχουν σχέδια να περάσει στη παραγωγή αφού η Nissan το χαρακτηρίζει ως one-off.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα