Spy Photos: Το Dacia Duster pick-up χωρίς καθόλου καμουφλάζ

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα πρωτότυπο Dacia Duster pick-up, καθώς έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς διάφορες rendering φωτογραφίες ενώ το είχαμε δει και τον περασμένο Δεκέμβριο.

Εκείνο το πρωτότυπο ήταν κατασκευασμένο από την Romturingia, μια εταιρία που μετατρέπει Dacia σε ασθενοφόρα και άλλα ειδικά οχήματα, με τεχνική βοήθεια του τοπικού τεχνολογικού κέντρου της στην Ρουμανίας. Πρόσφατα, όμως, ένα νέο πρωτότυπο φωτογραφήθηκε εντελώς

ακαμουφλάριστο. Κρίνοντας από τις πινακίδες κυκλοφορίας η ρουμάνικη εταιρία βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο δοκιμών του μομντέλου, το οποίο φοράει τη νέα μάσκα του facelift.

Η είσοδος ενός τέτοιους μοντέλου, προσωπικά, κρίνεται ιδιαίτερα σωστή καθώς με τόσο με βάση τις εκτός δρόμου ικανότητες που αποδείχθηκε, μέσα από το test drive μας, ότι έχει το αυτοκόινητο, όσο και από τη στιγμή που καταργήθηκε το Logan pickup από την Ρουμάνικη εταιρία δεν έχει μια τέτοια πρόταση.

Το pick-up μοντέλο έχει χάσει τις πίσω θέσεις και πόρτες, με τη καμπίνα να διαθέτει 2 μόνο καθίσματα για να δημιουργηθεί μεγαλύτερος χώρος για την καρότσα, το μήκος της οποίας είναι 1.7m και μπορεί να δεχτεί φορτίο έως 400kg.

Μηχανικά αναμένεται να φοράει ότι και το κανονικό Duster, έτσι περιμένουμε να είναι διαθέσιμο με τον 1.200άρη TCe με 125 ίππους, μαζί με τον γνωστό 1.500άρη dCi πετρελαιοκινητήρα 90 και 110 ίππων, που θα συνδυάζονται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Το πρωτότυπο το οποίο κατασκευάστηκε λόγω αυξημένης ζήτησης από τους πελάτες της Romturingia για ένα τετρακίνητο όχημα με φαρδύ χώρο φόρτωσης και εκτός δρόμου δυνατότητες, πιθανότατα θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Παρισιού τον ερχόμενο Οκρώβριο.

Keywords
Αναζητήσεις
για εκτος δρομου χρηση καλυτερο pick up
Τυχαία Θέματα