Seat Economy Parts και προσφορές σε γνήσια ανταλλακτικά

Η αντιπροσωπεία της Seat στη χώρα μας, ανακοίνωσε προσφορές που αφορούν το After Sales Service, αντιλαμβανόμενη τόσο τις ανάγκες της εποχής όσο και τις ανάγκες των πελατών της να διατηρούν το αυτοκίνητο τους σε άριστη κατάσταση.

Η SEAT παρουσιάζει την οικονομική σειρά ανταλλακτικών SEAT Economy Parts που είναι διαθέσιμη σε όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία SEAT.

Η νέα οικονομική σειρά ανταλλακτικών είναι ειδικά σχεδιασμένη για αυτοκίνητα άνω της πενταετίας και συνδυάζει την εργοστασιακή ποιότητα και εγγύηση με τιμές 30% φθηνότερες από την κανονική σειρά.

Επιπλέον, μέχρι το τέλος τους έτους, οι πελάτες της SEAT μπορούν να επωφεληθούν από τις προσφορές του SEAT Service σε επιλεγμένα γνήσια ανταλλακτικά τα οποία διατίθενται με έκπτωση ακόμα και πάνω από 30%.

Πιο συγκεκριμένα:

Εργοστασιακά Φίλτρα Αέρος/Λαδιού/Καμπίνας από 6,5€Εργοστασιακά Μάκτρα Υαλοκαθαριστήρων από 7€Εργοστασιακός Ιμάντας Χρονισμού από 72€ το σετΓνήσιο Σετ Συμπλέκτη από 180€ το σετΓνήσια Αμορτισέρ SEAT από 200€ το σετ

Τόσο τα ανταλλακτικά της σειρά SEAT Economy Parts, όσο και αυτά των ειδικών προσφορών καλύπτονται από πλήρη 2ετή εγγύηση.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα