Raikkonen: Μην περιμένετε εκκινήσεις σαν της Αυστραλίας

20:56 1/4/2016 - Πηγή: AutoBlog

Τους οπαδούς της από τους καναπέδες σήκωσε η Ferrari στην εκκίνηση του πρώτου φετινού αγώνα. Ο Sebastian Vettel ξεκίνησε εντυπωσιακά και προσπέρασε της δύο Mercedes, ενώ στη συνέχεια και ο Kimi Raikkonen βρέθηκε μπροστά από τα γερμανικά μονοθέσια. Η νίκη χάθηκε στη συνέχεια,

όμως αυτό που μένει να διερευνάται είναι πώς ήρθε η καταπληκτική εκκίνηση του Seb.

Γι’ αυτό μπορεί να ευθύνεται και η νέα διάταξη στα paddles του τιμονιού, όμως ο Raikkonen δε δείχνει να συμφωνεί με αυτό. Σύμφωνα με τον Πρωταθλητή του 2007, αυτό που είδαμε στο Albert Park ήταν κάτι το μοναδικό και δεν πρόκειται να αποτελέσει φαινόμενο για τη συνέχεια. Μάλιστα, ο Φινλανδός ξεκαθαρίζει πως τα paddles στο τιμόνι είναι ίδια όπως κάθε χρόνο, παρά τα σχέδια που έχουμε δει.

Ήταν κάτι μοναδικό. Ήταν ένας αγώνας. Ελπίζουμε ότι πάντα θα είναι έτσι, αλλά δεν είναι εύκολο να κάνεις συνέχεια εξαιρετικές εκκινήσεις, επειδή τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά σε σχέση με πέρυσι, έτσι είναι πιο δύσκολο για τις ομάδες και τους οδηγούς με τους νέους κανονισμούς. Δούλεψε καλά για ‘μάς στον προηγούμενο αγώνα, αλλά κάποιες φορές εξαρτάται αν έχεις επιπλέον γύρο σχηματισμού και τέτοια πράγματα, συνεπώς υπάρχουν πολλά μικρά πράγματα που μπορούν να δημιουργήσουν κάτι μεγάλο.

Θα ήθελα να είναι συνέχεια έτσι, αλλά πραγματικά αμφιβάλλω. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, και θα εξαρτηθεί και από το τι κάνουν οι άλλοι. Το paddles για τον συμπλέκτη είναι ακριβώς στο ίδιο μέρος κάθε χρόνο. Δεν είναι κάτι νέο.

Keywords
Τυχαία Θέματα