Pirelli: Είμαστε στην πιο περίεργη κατάσταση για το 2014

16:45 7/8/2013 - Πηγή: AutoBlog

Οι εβδομάδες περνάν και η Pirelli συνεχίζει να μη γνωρίζει αν θα συνεχίζει να προμηθεύει με ελαστικά τις ομάδες τής Formula 1 και το 2014, καθώς το συμβόλαιό της με τη FIA ολοκληρώνεται στο τέλος τού 2013 και ακόμα δεν έχει υπάρξει καμία συμφωνία για το τι θα γίνει τη νέα χρονιά. Ο Αγωνιστικός Διευθυντής

τής Pirelli, Paul Hembery, υποστηρίζει πως η κατάσταση αυτή είναι πολύ περίεργη, ενώ λέει ξανά ότι οι Ιταλοί συνεχίζουν να εργάζονται πάνω στα ελαστικά για το 2014, παρά την αβεβαιότητα.

Είναι η πιο παράξενη κατάσταση που είμαστε πραγματικά. Έχουμε κάνει κάποιες συμφωνίες με τη συντριπτική πλειοψηφία όσων εμπλέκονται στο άθλημα. Δεν υπάρχει ξεκάθαρη πρόοδος, αλλά προχωράμε, για να υπογράψουμε με τις ομάδες, έχουμε υπογράψει με τον υπεύθυνο, εργαζόμαστε για το 2014. Μπορούμε να κάνουμε μόνο όσα μας έχουν ζητήσει. Συνεργαζόμαστε με τις ομάδες, τους υπεύθυνους και τη FIA, και, μέχρι να μας πει κάποιος κάτι διαφορετικό, δεν ξέρω τι θα πρέπει να κάνουμε διαφορετικά.

Σύμφωνα με τον Βρετανό, δόθηκε παράταση στην προθεσμία για ν’ ανακοινωθεί από τη Pirelli οι πλήρεις προδιαγραφές για τα ελαστικά τού 2014, για τη 1 Οκτωβρίου, από τη 1 Σεπτεμβρίου που ήταν πριν.

[Πηγή: GMM | Photo Copyrights: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]

Keywords
Τυχαία Θέματα