Mercedes-Benz A45 AMG 420-4 Carbon Edition by Oakley Design

Η Oakley Design φημίζεται για τις high-end δημιουργίες της αλλά συνήθως ασχολείται με διάφορα Ιταλικά supercars ή/και Γερμανικά sports cars. Αυτή τη φορά, είπε να “παίξει” με κάτι ελαφρώς διαφορετικό. Πήρε λοιπόν μία Mercedes-Benz A45 AMG και έπιασε δουλειά.

Στην ουσία, το βελτιωτικό πακέτο της Oakley

Design δεν διαφέρει πολύ από την Edition 1 έκδοση (πλεονασμός, το ξέρω) του Γερμανικού hot hatch. Η 420-4 Carbon Edition όπως ονομάζεται επίσημα το αυτοκίνητο, απέκτησε εμπρός προφυλακτήρα με ανθρακονημάτινο splitter στο κάτω μέρος και διπλά canards στις δύο άκρες του, carbon καλύμματα για τους καθρέφτες και carbon πίσω αεροτομή. Νέες είναι και οι μαύρες ζάντες που κρύβουν μέσα τους τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων.

Θεωρητικά, το όνομα του αυτοκινήτου δεν είναι τυχαίο. Υποψιάζομαι πως η ιπποδύναμη του υπερτροφοδοτούμενου, δίλιτρου τετρακύλινδρου κινητήρα, πρέπει να έχει αυξηθεί κατά 60 άλογα (εξ ου και το 420 στον τίτλο) αλλά η Oakley Design δεν έδωσε πληροφορίες για τα μηχανικά του αυτοκινήτου, οπότε δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Δεν παύει πάντως να είναι εντυπωσιακή, όπως και η βασική άλλωστε.



[Πηγή: Oakley Design]

Keywords
Τυχαία Θέματα