Jeremy Clarkson: Στο Top Gear πειράξαμε το Reliant Robin για να τουμπάρει εύκολα

Το Top Gear δεν είναι μια καθαρόαιμη εκπομπή αυτοκινήτου, αλλά πρωτίστως μια εκπομπή διασκέδασης, με τους τρεις πρώην παρουσιαστές του, Jeremy Clarkson, James May και Richard Hammond να κάνουν το παν για να διασκεδάσουν τα εκατομμύρια του τηλεοπτικού κοινού της διάσημης βρετανικής εκπομπής. Ο Clarkson στην στήλη του στους The Sunday Times παραδέχτηκε πως η ομάδα παραγωγής δημιουργούσε

αρκετές “ψεύτικες” σκηνές με στόχο φυσικά αυτές να δείχνουν καλύτερα στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα, για την περίπτωση του Reliant Robin και το πόσο εύκολα αυτό ανατρεπόταν δήλωσε:

Είχα ζητήσει από τα αγόρια της ομάδας παραγωγής να παίξουν με το διαφορικό ώστε αυτό το μικρό πράγμα (αναφέρεται στο τρίτροχο Reliant Robin) να ανατρέπεται κάθε φορά που έστριβα το τιμόνι.

Φυσικά το τμήμα ασφαλείας και υγείας ήταν πολύ ανήσυχο για την υγεία μου, και έτσι τοποθέτησαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ένα μικρό σφυρί που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω, σε περίπτωση που παγιδευόμουν μετά από μια ανατροπή, σπάζοντας το τζάμι. Ένα κανονικό Reliant Robin δεν θα τουμπάρει εκτός αν μια μεθυσμένη ομάδα ράγκμπι είναι σε ετοιμότητα, ή φυσάει πάρα πολύ.

Ο Clarkson συνέχισε λέγοντας πως είναι λάτρης του Reliant Robin και μαζί με τους May, Hammond και Andy Wilman (ο πρώην παραγωγός του Top Gear και νυν παραγωγός της νέας εκπομπής των τριών Βρετανών στο Amazon Prime), έχουν αγοράσει τέσσερα Reliant Robin ως εταιρικά αυτοκίνητα, στη νέα τους εταιρία παραγωγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα