H τετράπορτη Mercedes-AMG GT και το νέο Citroen C3 [Renderings]

Η AMG GT4 ή όπως αλλιώς ονομαστεί η τετραθέσια έκδοση της AMG GT αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2018/αρχές του 2019 και θα έχει ως φυσικό αντίπαλο την Porsche Panamera. Ο Theophilus Chin προσπάθησε να δημιουργήσει το πως θα μπορούσε να μοιάζει το αυτοκίνητο που θα διαφέρει αρκετά από την AMG GT, έχοντας πολύ χαμηλή γραμμή οροφής, διαφορετικό σχεδιασμό στις πόρτες,

στο πλαϊνό σώμα και στους προφυλακτήρες. Νέα θα είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα, όπως και όλος ο σχεδιασμός του πίσω μέρους, με αρκετά στοιχεία του να προέρχονται από την επόμενη γενιά της CLS.

Κίνηση δεν θα παίρνει μόνο από τον 4.0-λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα, αλλά και από μια γκάμα εξακύλινδρων κινητήρων όπου ανάμεσά τους θα υπάρχει ένας 2,9-λίτρων turbodiesel σε δύο εκδόσεις, απόδοσης 300 και 400 ίππων και έναν υβριδικό εξακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 460 ίππων. Μηχανικά το μοντέλο θα δανείζεται πολλά εξαρτήματα από την επόμενη E63 AMG S –φρένα, ανάρτηση, σύστημα διεύθυνσης κ.ά. Επίσης, μπορούμε να περιμένουμε ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση, “δυναμικές” βάσεις κινητήρα και “ηλεκτρονικό” διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Οι Ιταλοί του omniauto από τη μεριά τους, δημιούργησαν μερικές renderings φωτογραφίες από την επόμενη γενιά του Citroen C3. Αυτή αναμένεται το 2016 και θα αντλεί στοιχεία από το C4 Picasso.

Keywords
Τυχαία Θέματα