H πρώην Miura του Rod Stewart πωλείται για 1,1 εκ. δολάρια

Αυτή η πανέμορφη μπλε Miura ίσως κάτι να σου θυμίζει. Πίσω στο 1971 αγοράστηκε “του κουτιού” από τον Rod Stewart και δεν είναι η πρώτη φορά που τη βλέπεις να δημοπρατείται. Πέρσι είχε βρεθεί και πάλι στο σφυρί, με την αξία της να φτάνει στα 1.5 εκ. δολάρια σε δημοπρασία της Amari Super Cars GB.

Ο ιδιοκτήτης της φαίνεται πως την ευχαριστήθηκε

όσο ήθελε για έναν χρόνο και αποφάσισε να δώσει την χαρά σε κάποιον άλλον τυχερό (και τρομερά ευκατάστατο) συλλέκτη. Το αυτοκίνητο δεν είναι πια σε εργοστασιακή μορφή (τρόπος του λέγειν) καθώς από P400S “ανέβηκε” σε SV, πάντα με τη χρήση αυθεντικών ανταλλακτικών. Μαζί με το vintage tuning, έγινε και πλήρης αναπαλαίωση με το συνολικό κόστος των εργασιών να ανέρχεται στις 122.000 δολάρια.

Η συγκεκριμένη Lambo έχει περάσει από αρκετά χέρια στην 45χρονη καριέρα της, ενώ ο νέος ιδιοκτήτης θα κληθεί να εκταμιεύσει κοντά στα 1.1 εκ. δολάρια για να την κλειδώσει στο γκαράζ του. Η συγκεκριμένη Miura είναι ένα από τα 764 κομμάτια που παρήγαγε η Lamborghini. Αν τη θεωρήσουμε SV εργοστασιακών προδιαγραφών ( που με βάση τα χρήματα που δαπανήθηκαν πρέπει να είναι) γίνεται ακόμα πιο σπάνια, ούσα μια από τις μόλις 150, ενώ αν συμπεριλάβουμε το γεγονός πως πρόκειται για δεξιοτίμονη ο βαθμός σπανιότητας φτάνει σε δυσθέωρητα ύψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα