H Kaege 911 είναι η Singer της Ευρώπης

Η αμερικάνική Singer κατασκευάζει -πανάκριβα- αριστουργήματα, αλλά στην Ευρώπη η Kaege κάνει την δική της προσπάθεια για να αναβιώσει την “αυθεντική” 911 του 1972.

Η πρόταση των Γερμανών βασίζεται στην 993, με το σώμα να είναι κατασκευασμένο από carbon, μειώνοντας έτσι το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου στα μόλις 1.195 κιλά. Νέα είναι τα φωτιστικά σώματα, τα οποία έχουν διατηρήσει

το κλασικό του σχεδιασμό αλλά στο εσωτερικό τους υπάρχουν LED δίοδοι της Osram. Τέλος, οι ζάντες είναι Fuchs, ενώ αναβαθμισμένο είναι το σύστημα των φρένων. Στο εσωτερικό υπάρχουν νέες επενδύσεις για τα sport καθίσματα της Recaro, το ταμπλό, το τιμόνι και τις πόρτες, ενώ υπάρχει και το σύστημα πλοήγησης της Becker το οποίο μοιάζει με το αυθεντικό ραδιόφωνο της Porsche.

Μηχανικά, η Kaege δυνάμωσε τον τον 3.6-λίτρων αερόψυκτο ατμοσφαιρικό κινητήρα της 993 και πλέον παράγει 300 άλογα, που στέλνονται στον πίσω άξονα μέσω ενός 6-τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου. Ακόμα, το αυτοκίνητο διαθέτει air condition, πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων και αερόσακους.

[See image gallery at www.autoblog.gr]
Keywords
Τυχαία Θέματα