Ecclestone: Πιθανή η επιστροφή του Γαλλικού GP το 2018

Η τελευταία φορά που διοργανώθηκε Grand Prix στη Γαλλία ήταν το 2008, με τη Ferrari να κάνει τότε το «1-2», έχοντας τον Felipe Massa στην κορυφή και τον Kimi Raikkonen να τερματίζει 18 δευτερόλεπτα πίσω από τον team-mate, έχοντας ζημιά στην εξάτμιση. Έκτοτε, έχουμε διαβάσει αρκετές φορές φήμες για επιστροφή της Γαλλίας,

αλλά κάτι τέτοιο ποτέ δε συνέβη.

Σήμερα, όμως, προκύπτουν νέες πληροφορίες, που θέλουν τη Γαλλία να βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για το πρόγραμμα του 2018. Η πίστα που θα διαλέγαμε οι περισσότεροι από εμάς θα ήταν νομίζω το Magny-Cours, αλλά το όνομα που ακούγεται είναι το Paul Ricard, μια πίστα στην οποία η Formula 1 έχει κάνει δοκιμές τα τελευταία χρόνια, όπως και φέτος, για τα ελαστικά του 2017.

Οι φήμες αυτές, μάλιστα, έχουν επιβεβαιωθεί και από τον Bernie Ecclestone, με τον 86χρονο να είναι ο ειδικός στα συγκεκριμένα θέματα. Η πίστα ανήκει στην οικογένεια του Βρετανού, ωστόσο τονίζει ότι η ανάμειξη των ατόμων της οικογένειάς του δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το γεγονός ότι το Grand Prix θα λάβει χώρα στη συγκεκριμένη πίστα.

Ναι, νομίζω ότι θα συμβεί. Λίγο-πολύ, στην ημερομηνία που είναι το Γερμανικό Grand Prix. Δεν έχει τίποτα με αυτούς. Νομίζω ότι θα το νοικιάσουν στους ανθρώπους που θα είναι οι υπεύθυνοι του αγώνα.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται εντός του 2017. Πάντως, η Γαλλία φτάνει πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα