DTM 2015: Σε Estoril και Oschersleben τα επίσημα τεστ δοκιμών

Ενώ η πρεμιέρα του πρωταθλήματος του DTM είναι σε κάτι λιγότερο από 3 μήνες, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, τα τεστ δοκιμών, που παραδοσιακά πραγματοποιούνται κάθε χρόνο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, θα λάβουν χώρα σε 2 πίστες, σε αυτήν του Estoril στην Πορτογαλία και σε αυτήν του Oschersleben στη Γερμανία. Η πορτογαλική πίστα στην ομώνυμη πόλη έχει φιλοξενήσει τρεις αγώνες κατά το παρελθόν για το DTM ,δηλαδή, 1 για το

Golden Cup to 1995 (προσμετρούσε για το ITC), έναν το 1996 (ΙTC) και ο τελευταίος διεξήχθη πριν 11 χρόνια, με νικητή τον Christian Albers με Mercedes C Class.

Από τις 25 έως τις 27 Μαρτίου, το πρώτο τεστ δοκιμών θα πραγματοποιηθεί στο Estoril, όπου οι 24 οδηγοί για το το 2015 θα πάρουν μια πρώτη γεύση των αγωνιστικών για τη νέα χρονιά. Να θυμίσουμε ότι η Audi θα έχει το ίδιο line-up με πέρσι, η Μercedes θα έχει στο δυναμικό της δύο rookies, ενώ ο Vitaly Petrov αποχαιρέτησε το πρωτάθλημα και τέλος, η πρωταθλήτρια BMW στο πρωτάθλημα οδηγών και ομάδων θα έχει μια αλλαγή στο δυναμικό της, αφού ο Joey Hand δε θα συμμετέχει φέτος και τη θέση του πήρε ο Tom Blomqvist, γιος του πρωταθλητή του WRC, Stig Blomqvist.

Οι οδηγοί και οι ομάδες θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για το τελευταίο επίσημο τεστ δοκιμών πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην πίστα του Oschersleben, όπου θα διεξαχθούν οι δοκιμές από τις 14 έως τις 16 Απριλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα