Carlos Sainz Jr: Είδα το νέο μονοθέσιο και είναι άλλης κατηγορίας με το φετινό

17:21 5/9/2016 - Πηγή: AutoBlog

Με το φετινό πρωτάθλημα να είναι μια επανάληψη των δύο προηγουμένων, όπου η ομάδα της Mercedes AMG Petronas έχει κάνει βαρετό το ποιος θα κερδίσει, αφού στην “υβριδική” εποχή της F1, από τους 52 αγώνες που έχουν διεξαχθεί, τους 45 τους έχει κερδίσει ένας από τους Lewis Hamilton (27) και Nico Rosberg (18).

Έτσι, όλοι μας περιμένουμε με αγωνία τη νέα

χρονιά, όπου ευχόμαστε οι νέοι κανονισμοί να ανακατέψουν λίγο τη τράπουλα και να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα, τόσο για τις πρώτες θέσεις, όσο και για τις πιο πίσω.

Το ίδιο ενθουσιασμένος είναι και ο οδηγός της Scuderia Toro Rosso, Carlos Sainz Jr, ο οποίος πρόσφατα είχε την ευκαιρία να δει το αυτοκίνητο της νέας χρονιάς, και δήλωσε:

Το έχω δει στην αεροδυναμική σήραγγα. Πρέπει να πω, ότι μοιάζει με άλλης κατηγορίας σε σχέση με το φετινό. Αυτό είναι που χρειάζεται η F1. Τα φετινά τα ονομάζουμε υβριδικά F1 μονοθέσια. Είναι υβρίδιο, δεν είναι κανονικά F1. Το μονοθέσιο της νέας χρονιάς μοιάζει με κανονικό F1 αγωνιστικό.

Από την άλλη, ο Daniel Ricciardo πιστεύει ότι τα γρηγορότερα μονοθέσια θα κάνουν τις κατατακτήριες καλύτερες, αλλά δεν είναι σίγουρος για τους αγώνες, τονίζοντας:

Αν τα αυτοκίνητα είναι πιο γρήγορα, αυτό είναι cool. Ο αγώνας θα είναι κατά πάσα πιθανότητα λιγότερο, αλλά στις κατατακτήριες, αν μπορούμε πραγματικά να μπαίνουμε flat out στη στροφή 3 της Βαρκελώνης και σχεδόν flat out στη στροφή 9 στη Βαρκελώνη, για παράδειγμα, αυτό είναι cool.

Μόνο το ότι θα μας κάνει να βγάλουμε λίγο περισσότερο από τους εαυτούς μας στον έναν γρήγορο γύρο, θα τα κάνει ήδη πιο διασκεδαστικά. Αν οι αγώνες του 2017 θα έχουν παρόμοιο στυλ με αυτούς της φετινής χρονιάς, δεν νομίζω ότι είναι τραγικό, νομίζω είναι εντάξει.

Keywords
Τυχαία Θέματα