Aston Martin: Ποτέ δεν έχουμε μιλήσει με τη Red Bull [Ανανεωμένο]

18:11 6/7/2015 - Πηγή: AutoBlog

Οι φήμες που ήθελαν την Aston Martin να έχει επαφές με τη Red Bull για πιθανή συνεργασία σε τεχνικό επίπεδο και κατά συνέπεια το power unit της Mercedes στην πλάτη των αυστριακών μονοθεσίων απέκτησαν ένα ενδιαφέρον όταν ο Toto Wolff αρνήθηκε να μηδενίσει την πιθανότητα ώστε το Brixworth να παράγει κινητήρες

και για την RBR.

Μετά από τις θέσεις των Mercedes και Red Bull, έπρεπε να περιμένουμε κάποια αντίδραση και από την… πέτρα του σκανδάλου, Aston Martin. Επιβεβαιώνει, διαψεύδει ή δεν σχολιάζει; Κάτι από τα τρία έπρεπε να συμβεί, και η βρετανική εταιρεία επέλεξε να κάνει το δεύτερο, καθώς ισχυρίζεται ότι δεν έχει υπάρξει -επίσημη- επαφή με την Red Bull Racing.

Είναι όλα εικασίες σε αυτό το στάδιο. Δεν έχουμε κάνει επίσημη προσέγγιση στη Red Bull.

Το κατά πόσο μπορεί να ισχύει η διάψευση αυτή, μόνο οι τρεις εταιρείες μπορούν να το γνωρίζουν πραγματικά, κι εμείς θα πρέπει να κάνουμε αρκετή υπομονή, διότι, αν υπάρξει κάτι, θ’ αφορά τη σεζόν του 2017, αφού η Red Bull έχει συμβόλαιο με τη Renault για το 2016, το οποίο και θα τηρήσει, όπως έχουν δηλώσει και οι δύο πλευρές.

Ενημέρωση: Σχετικές με το θέμα δηλώσεις έκανε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Aston Martin, Andy Palmer, ο ο οποίος είπε:

Το βασικό θέμα είναι ότι θα ήταν πολύ δύσκολο για ‘μάς. Ως εταιρεία, δεν έχουμε τα χτήματα για να μπούμε τη Formula 1 και να κάνουμε μια αξιοπρεπή δουλειά. Το καλύτερο που μπορώ να σας πω είναι ότι είναι απίθανο. Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά είναι απίθανο.

[Πηγές: Sky Sports, Reuters]

Keywords
Τυχαία Θέματα