Alonso: Ο Vettel δεν έχει αναγνωριστεί επειδή έχει το καλύτερο μονοθέσιο

Παρόλο που ο Sebastian Vettel έχει κατακτήσει 4 συνεχόμενους παγκόσμιους τίτλους, ο Fernando Alonso έχει δηλώσει πολλές φορές ότι ο Γερμανός θα δείξει την αξία του μόνο μέσα σ’ ένα μονοθέσιο που δεν είναι το καλύτερο. Όταν τον ρωτάν ποιος είναι ο καλύτερος και ο ταχύτερος οδηγός στη Formula 1, δε λέει το όνομα του Vettel, αλλά αυτό του Lewis Hamilton,

διότι θέλει να δει αν ο 26χρονος μπορεί να κερδίσει με κατώτερο μονοθέσιο.

Ο Ισπανός αναφέρεται ξανά στον οδηγό τής Red Bull Racing, λέγοντας αυτή τη φορά ότι δεν έχει την αναγνώριση που θα περίμενε κάποιος με 4 παγκόσμιους τίτλους, γιατί είχε πάντα το καλύτερο μονοθέσιο.

Ο χρόνος θα μας το δείξει, αλλά νομίζω ότι, όταν θα έχει ένα μονοθέσιο όπως τα υπόλοιπα, αν κερδίζει, θα έχει μεγάλη αναγνώριση και θα γίνει ένας από τους θρύλους τής Formula 1.

Όταν μια μέρα θα έχει ένα μονοθέσια όπως οι άλλοι και θα είναι 4ος, 5ος ή 7ος, τότε αυτοί οι 4 τίτλοι θα είναι άσχημα νέα γι’ αυτόν, επειδή ο κόσμος θα έχει χειρότερη γνώμη για τους 4 τίτλους απ’ ό,τι έχει τώρα. Επομένως, έχει ενδιαφέρον πώς θα είναι το μέλλον για τον Sebastian.

[Πηγή: ESPN F1 | Photo Copyrights: Studio Colombo/Scuderia Ferrari]

Keywords
Τυχαία Θέματα