18χρονος διέλυσε μια Ferrari 488 GTB σε κομμωτήριο

Μέχρι πριν μερικά χρόνια, θεωρείτο “έγκλημα” να δώσεις Punto GT, 106 Rallye ή CRX σε νέο οδηγό, καθότι -ως απαιτητικά αυτοκίνητα που ήταν- δεν εξέδιδαν συγχωροχάρτια σε λάθος inputs.

Τη σήμερον ημέρα, αν διαθέτεις την ανάλογη οικονομική επιφάνεια, μπορείς να παρέχεις μια ολοκαίνουργια 488 GTB στον “κανακάρη” σου και να περιμένεις τα μαντάτα. Φυσικά, η μόνη διαφορά στην κατάληξη είναι το κοστολόγιο του συνεργείου.

[See image
gallery at www.autoblog.gr]

Ένας 18χρονος, λοιπόν, στο Illinois των ΗΠΑ πήρε στα χέρια του τη διτούρμπινη Ferrari των 670 ίππων και είπε να πάει μια βόλτα. Η οποία βόλτα τελείωσε άδοξα στον τοίχο ενός κομμωτηρίου, αφού πρώτα είχε έρθει σε επαφή με ένα Volvo XC90. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων και την αναφορά της τοπικής αστυνομίας, ο πιτσιρικάς έκανε σφήνες, έπεσε πάνω στο μεγάλο Volvo, έχασε τον έλεγχο και για λίγο δεν “μπούκαρε” μέσα στο κομμωτήριο. Ο εργαζομένος του καταστήματος, Jason Burris, περιγράφει παραστατικά:

Εκεί που κούρευα έναν πελάτη, ακούω λάστιχα να ουρλιάζουν και χαμό απέξω. Μέχρι να σηκώσω το κεφάλι μου να δω, η Ferrari είχε σκάσει στον τοίχο και έμεινε εκεί να περιμένει τον γερανό. Ούτε που κατάλαβα τί έγινε”.

Στον επίδοξο Dom Toretto (ή Sebastian Vettel, αν προτιμάς real life εκδοχή) απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράνομη αλλαγή λωρίδας και επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ θα κληθεί να αποκαταστήσει και τις ζημιές που προκάλεσε στο κατάστημα και το σουηδικό SUV. Ο πατέρας του δηλαδή.

Στις σχετικές ειδήσεις, ο οδηγός μιας Ferrari 458 Speciale στο Λονδίνο έχασε τον έλεγχο του οχήματος του κατά τη διάρκεια “κόντρας” με ένα Range Rover, και έπεσε πάνω σε ένα πεζοδρόμιο, τραυματίζοντας 6 άτομα. Φωτογραφίες από το συγκεκριμένο ατύχημα μπορείς να δεις εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα