Στη μνήμη του Αντεφέμι το φιλικό Αρης-Ξάνθη 2-1 στο Βικελίδης

Φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του αδικοχαμένου Ολουμπάγιο Αντεφέμι διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής (13/5) μεταξύ του Αρη και της SKODA Ξάνθη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η αναμέτρηση, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στην οικογένεια του Αντεφέμι,
ολοκληρώθηκε 2-1 με νικητές του κίτρινους, που για ακόμα μία φορά ανέτρεψαν το εις βάρος τους αποτέλεσμα. Οι ακρίτες μπήκαν δυνατά στον αγώνα και πριν καν συμπληρωθούν τα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα προηγήθηκαν χάρη σε αυτογκόλ του Λαζαρίδη όταν σε γύρισμα του Σουάνη, η μπάλα κόντραρα πάνω του και κατέληξε στα δίχτυα.Ο Αρης αντέδρασε και στο 27' άγγιξε την ισοφάριση σε δοκάρι του νεαρού Αγγελούδη. Το τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου ανήκει εκ νέου στους ακρίτες, που στάθηκαν άτυχοι αφού σημάδεψαν δύο φορές τα δοκάρια, μία με τον Πόι και άλλη μία με τον Κατόνγκο.Στις αρχές της επανάληψης, όταν και ο Τσιώλης χρησιμοποίησε πολλούς παίκτες από την ομάδα των νέων, και συγκεκριμένα στο 47' ο Μενδρινός ισοφάρισε ενώ ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα είχε δοκάρι. Αυτό δεν ήταν το τελευταίο στον αγώνα, αφού στη λίστα με τους παίκτες που έβαλαν στόχο τα δοκάρια προστέθηκε λίγο αργότερα και το όνομα του Αραβίδη.Τελικά ο Αρης κατάφερε να πάρει τη νίκη στο 81' όταν ο Γιαννιώτας είδε τον Κατίδη και ο τελευταίος με πλασέ στον αέρα, πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα της Ξάνθης, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.’ρης: Βελλίδης, Τόχα, Φατί, Μίσελ, Καζναφέρης, Μενδρινός, Αραβίδης, Λαζαρίδης, Περέιρα Ντανίλο, Αγγελούδης, Γιαννίτσης.
Έπαιξαν και οι: Μπαρέρο, Οριόλ, Κουλουχέρης, Κατίδης, Παπαζαχαρίας, Οικονομόπουλος, Αγτζίδης, Κουρελας, Διούδης, Τοπούζης, Γαννιώτας, Ρένια, Λένος.SKODA ΞΑΝΘΗ: Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Κομεσίδης, Βάλλας, Σταθάκης, Φλίσκας, Γκατσολάρι, Κατόγκο, Μαρσελίνιο, Πόι, Σουάνης.
Έπαιξαν και οι: Μάνταλος, Κιντάνα, Αλτιπαρμακόφσκι, Καζάκης, Καθάριος, Βασιλειάδης, Γούτας, Κωστούλας, Λοντίγκιν.
Keywords
Τυχαία Θέματα