Παναιτωλικός: Aμφίβολοι Γκουεϊ, Ρούσης για το ντέρμπι με τον ΟΦΗ

Συνεχίστηκε την Τετάρτη (23/3) με μια προπόνηση η προετοιμασία του Παναιτωλικού, ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου (26/3) με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ο προπονητής της ομάδας, Μπάμπης Τεννές είδε τους Γκουεϊ και Ρούση να μην παίρνουν μέρος στην προπόνηση, με τον πρώτο να υποφέρει από ίωση. Ο έμπειρος τεχνικός θα περιμένει τις επόμενες μέρες να δεί σε τι κατάσταση βρίσκονται οι δύο ποδοσφαιριστές του και αναλόγως θα αποφασίσει αν θα τους συμπεριλάβει
στην αποστολή για την κρίσιμη αναμέτρηση της Κρήτης.Η επόμενη προπόνηση της ομάδας του Αγρινίου είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Πέμπτης (12:00GR). Στο μεταξύ, με επίσημη ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναιτωλικός έκανε γνωστό ότι δεν θα διατεθούν εισιτήρια στους φίλους των κυανοκίτρινων για το ματς με τον ΟΦΗ.Aναλυτικά η ανακοίνωση:
"Μετά τη σημερινή σύσκεψη, η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου ανακοίνωσε ότι ΔΕΝ θα διατεθούν εισιτήρια στους φιλάθλους του Παναιτωλικού και ούτε θα προβλεφθεί χώρος για τη φιλοξενία τους στο γήπεδο, για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο".
Keywords
Τυχαία Θέματα