Απαλλάχθηκε η Ηλιούπολη, υποβιβάστηκε ο Αετός Σκύδρας

Μετά από απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, η Ηλιούπολη απαλλάχθηκε από την κατηγορία για πειθαρχική παράβαση στοιχήματος. Παράλληλα, ο Αετός Σκύδρας υποβιβάστηκε στην κατώτερη κατηγορία μαζί με βαρύτατα πρόστιμα, ενώ ο πρόεδρος του Αετού, Γιάννης Ναυρινιάδης και ο πρόεδρος της Ηλιούπολης, Γιώργος Τσακογιάννης, τιμωρήθηκαν με απαγόρευση εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο εφ’ όρου ζωής.

Αναλυτικά

οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής:
1) Στο ΤΑΠ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ α) την χρηματική ποινή των τριακοσίων χιλιάδων (300.000)ευρώ και κατά τα 2/4 την χρηματική ποινή των εκατόν πενήντα χιλιάδων(150.000) ευρώ β) την ποινή του υποβιβασμού στην επόμενη κατώτερη κατηγορία δια της καταλήψεως της τελευταίας θέσεως στον οριστικό οικείο βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας στην οποία αγωνιζόταν κατά το 2010-2011.

2) Στον Ι. ΝΑΥΡΙΝΙΑΔΗ α) την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο εφ΄ όρου ζωής β) την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους εφ΄ όρου ζωής και γ) την χρηματική ποινή των εκατόν είκοσι χιλιάδων (120.000)ευρώ και κατά τα 2/4 την χρηματική ποινή των εξήντα χιλιάδων (60.000) ευρώ.

Στον Γ. ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ α) την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο εφ΄ όρου ζωής β) την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους εφ΄ όρου ζωής και γ) την χρηματική ποινή των εκατόν είκοσι χιλιάδων (120.000)ευρώ και κατά τα 3/4 την χρηματική ποινή των ενενήντα χιλιάδων (90.000) ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα