UEFA: Τίποτα το μεμπτό

Να σβήσει τη φωτιά, που έχει ανάψει μετά το περίεργο 1-7 της Λιόν επί της Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ, προσπαθεί η UEFA. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ανακοινώσε πως δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό και ως εκ τούτου δεν πρόκειται να διεξαχθεί έρευνα.

Με το εκτός έδρας 1-7 και σε συνδυασμό με την ήττα του Αγιαξ στη Μαδρίτη οι λιονέ προκρίθηκαν στους "16" του Champions League, προκαλώντας σάλο αντιδράσεων στην Ολλανδία κυρίως, αλλά και στην υπόλοιπη

Ευρώπη.

Η UEFA ωστόσο και η αρμόδια αρχή της, που ασχολείται με παράνομο στοιχηματισμό τόνισε πως δεν παρατηρήθηκε κάτι "περίεργο", κάτι που σημαίνει πως δεν πρόκειται να διεξαχθεί έρευνα.

UEFA έχει πλήρη επίγνωση τη φημολογίας που ξέσπασε αναφορικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι και τις κατηγορίες από τον Τύπο. Προτεραιότητά μας είναι η διατήρηση του υψηλού κύρους των διοργανώσεων, όπως είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Βάσει της αναφοράς της BFDS (σ.σ. αρμόδια αρχή της ομοσπονδίας για τα φαινόμενα παράνομου στοιχηματισμού) δεν έχει να υποδείξει τίποτα το μεμπτό στο παιχνίδι του Ζάγκρεμπ" αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της UEFA.

Keywords
Τυχαία Θέματα