Το Lenovo Blade concept είναι ένα 2-in-1 tablet με ενσωματώμενο cover

16:39 10/4/2017 - Πηγή: myPhone
Η Lenovo είναι μια αρκετά γνωστή εταιρεία για την επιτυχημένη σειρά Yoga, η οποία αποτελείται από Windows 10 2-in-1 tablets, αλλά γεγονός είναι ότι δεν θέλει να επαναπαυθεί μόνο σε αυτά τα μοντέλα. Έτσι στην ιστοσελίδα του iF World Design
Guide, η Lenovo επιδεικνύει ένα νέο 2-in-1 concept που το αποκαλεί ως Blade. Πρόκειται για ένα concept που έχει τα χαρακτηριστικά μιας 2-in-1 tablet-style συσκευής με ενσωματωμένο κάλυμμα που επιτελεί ένα πλήθος διαφορετικών σκοπών.

Το κάλυμμα χρησιμοποιείται για να προστατέψει την οθόνη της συσκευής, όταν αυτή δεν χρησιμοποιείται. Όταν πάλι θελήσετε να το χρησιμοποιήσετε, το κάλυμμα αναδιπλώνεται στο πίσω μέρος, ενώ αν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες, το κάλυμμα επιτελεί τον ρόλο του stand. Θα πρέπει να αναφέρουμε ακόμη, ότι υπάρχει ένα αποσπώμενο πληκτρολόγιο που μπορεί να συνδεθεί μέσω μαγνητών. Ή μέσω της τεχνολογίας Miracast και του ενσωματωμένου cover μπορείτε να δώσετε τέτοια θέση στο tablet και να το χρησιμοποιήσετε σαν ασύρματο πληκτρολόγιο μαζί με μια εξωτερική οθόνη.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 63 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα