Όλα τα απίθανα θα τα δούμε φέτος, όπως τον SD 835 να τρέχει σε συσκευές με Win10

01:02 2/3/2017 - Πηγή: myPhone
Η θεματολογία του συνεδρίου WinHEC 2016 είχε αρκετές νέες ανακοινώσεις και σημαντικές νέες εξελίξεις, μια από τις πιο συναρπαστικές αυτές ανακοινώσεις αφορούσε την Microsoft και συγκεκριμένα αναφέρθηκε πως τα Windows 10 θα μπορούν να τρέξουν σε ARM επεξεργαστές, προσπερνώντας το «κλείδωμα» της Intel στη πλατφόρμα. Αυτό δεν σημαίνει πως η
είδηση αφορά τα Windows 10 Mobile, ή τα Windows RT με πάμπολλους περιορισμούς, αλλά στην έκδοση των Windows 10 που τρέχει και οι σημερινοί Η/Υ.

Πέρα της πληροφορίες ότι τα Windows 10 θα μπορούν να τρέξουν σε ARM επεξεργαστές, μαθαίνουμε πως θα τρέχουν και τα desktop apps, όπως τα Office 2016 και Adobe Photoshop. Οπότε, από τα τέλη περίπου του έτους, τα Windows 10 θα μπορούν να τρέξουν σε Snapdragon 835 και η εταιρεία απλώς τώρα δίνει περισσότερες λεπτομέρειες πάνω σε αυτό το θέμα. Σίγουρα η δυνατότητα υποστήριξης των ARM επεξεργαστών από τα Windows 10 είναι ιδιαιτέρως σημαντική, καθώς κάνει διαθέσιμο το λειτουργικό σύστημα σε όλο και περισσότερες συσκευές. Ποια τα μεγαλύτερα οφέλη από αυτή την νέα αλλαγή; Οι επεξεργαστές ARM είναι πιο ενεργειακά αποδοτικοί σε σχέση με τις αντίστοιχες λύσεις της Intel, με SoCs όπως το Snapdragon 835 να έρχεται με ενσωματωμένη την υποστήριξη κινητών δικτύων LTE. Άλλο θετικό, είναι πως θα προκύψουν συσκευές με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, μία φόρτιση θα αρκεί για να χρησιμοποιηθεί εκτεταμένα και για ώρες-μέρες.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 296 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα