Xiaomi Mi Box mini και Mi Headphones: Δύο ακόμη εντυπωσιακές συσκευές

11:10 16/1/2015 - Πηγή: myPhone
Με τα νέα Mi Note/Mi Note Pro, η Xiaomi «γοήτευσε» τα πλήθη, καθώς παρουσίασε δύο mobile συσκευές με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και απαράμιλλη ομορφιά και κατάφερε να αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές. Εκτός όμως από τα νέα της smartphones-phablets, η εταιρεία
παρουσίασε το νέο της media set-top box με μέγεθος τέσσερις φορές μικρότερο από το προηγούμενο μοντέλο, καθώς και νέα ακουστικά.

Το Xiaomi Mi Box mini φέρει παραλληλεπίπεδο σχήμα και όπως υποδηλώνει το όνομά του είναι μια μικρή συσκευή, τόσο μικρή, που κάποιοι ίσως το μπερδέψουν με το φορτιστή του smartphone τους και λόγω διαστάσεων και λόγω εξωτερικής του όψης, μόνο που αυτό έχει τη δυνατότητα να συνδέεται σε κάθε τηλεόραση μέσω HDMI και προσθέτει στο σαλόνι σας σε ένα πλήρες σύστημα διασκέδασης και ψυχαγωγίας, παρέχοντας πρόσβαση σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, σε κατάλογο με αρκετά μουσικά κομμάτια, κ.ά. Σε αυτό το μικρό «κουτί», περιέχεται SoC με τετραπύρηνο επεξεργαστή ARM Cortex-A7 χρονισμένο στα 1,3 GHz, RAM 1 GB, αποθηκευτικός χώρος 4 GB, δέκτης dual-band WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, υποστηρίζει έξοδο 3D video σε ανάλυση 1080p και συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο Bluetooth και καλώδιο HDMI για σύνδεση στην τηλεόραση. «Τρέχει» το Android 4.4.2 και δίνει το ελεύθερο για πρόσβαση στο Play Store.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 106 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα