T-Mobile: Φέρνει το Android 7.0 Nougat στα branded LG G5

Το LG G5, η ναυαρχίδα της νοτιοκορεάτικης εταιρείας για φέτος, υπό τη σκέπη της T-Mobile, πάιρνει σειρά μετά από τα Google Pixel & Pixel XL, Nexus, Moto Z Forced Droid & HTC 10 και δέχεται απόψε το καινούργιο Android 7.0 Nougat λίγο πριν την εκπνοή του 2016. Η αναβάθμιση έχει μέγεθος 1,27 GB και τα αρχεία περιέχουν
εκτός του λογισμικού και τις ενημερώσεις ασφάλειας. Σημειώνεται ότι οι ναυαρχίδες τις Samsung S7 & S7 Edge «τρέχουν» ακόμα δοκιμαστική και όχι επίσημη έκδοση του Nougat.

Η καινούργια έκδοση του Android 7.0 για το G5 προσθέτει τη λειτουργία διαχωρισμού της οθόνης, επιτρέποντας την ταυτόχρονη διαχείριση δύο εφαρμογών. Παράλληλα, η λειτουργία DOZE, κατά την οποία όλες οι εφαρμογές θέτονται σε «ύπνωση» όταν η συσκευή δεν χρησιμοποιείται είναι επίσης αναβαθμισμένη, προσφέροντας καλύτερη αυτονομία στη συσκευή. Τρίτο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η καινούργια κωδικοποίηση με όνομα «Unicode 9», στην οποία συμπεριλαμβάνονται τα καινούργια emoji καθώς και η ψηφιακή βοηθός Google Now με χαρακτηριστικό γνώρισμα τον διάλογο και την καλύτερη καθοδήγηση.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 116 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα