Samsung: Διέρρευσαν τα εντυπωσιακά features των S9 και S9+

Νέες πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενες ναυαρχίδες της Samsung, δηλαδή τα S9+ και S9+ είδαν το φως της δημοσιότητας, σε μορφή διαρροών, και μάλιστα με προέλευση όχι από Κορέα, αλλά από Κίνα. Η πρώτη αφορά την αναγνώριση προσώπου, με το συγκεκριμένο σύστημα στα
νέα μοντέλα να χρησιμοποιεί 3D αισθητήρες, ακολουθώντας εμφανώς την προσέγγιση της Apple, ώστε η διαδικασία να γίνει πιο ασφαλής.

Ένα ακόμα στοιχείο για το οποίο είχε επικριθεί η Samsung, είναι η ομολογουμένως παράταιρη τοποθέτηση του fingerprint reader δίπλα στην κάμερα, στα S8, S8+ και Note8. Σύμφωνα λοιπόν με τις εν λόγω διαρροές, τα S9/S9+ δεν θα έχουν το συγκεκριμένο sensor κάτω από την κάμερα, όπως λεγόταν μέχρι τώρα. Αντίθετα, η Samsung θα προχωρήσει στη μέθοδο ενσωμάτωσης του fingerprint reader στο κάτω μέρος της ίδια της οθόνης, σύμφωνα με την απαίτηση των απανταχού smartphone users. Βέβαια η συγκεκριμένη τεχνολογία βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της ανάπτυξης, και κυρίως του… «debugging», οπότε μένει να δούμε αν η Samsung θα τη θεωρήσει όντως έτοιμη για υλοποίηση στα νέα κινητά της.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 188 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα