LG Display - Η Apple "τα σκάει" για να εξασφαλίσει OLED πάνελ

08:48 30/7/2017 - Πηγή: myPhone
Σύμφωνα με νέα αναφορά προερχόμενη από τη Νότια Κορέα σήμερα, η Apple έχει σκοπό να επενδύσει 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια στην εταιρεία LG Display. Ο λόγος είναι η εξασφάλιση της σταθεροποίησης παραγωγής OLED πάνελ για τις μελλοντικές συσκευές iPhone
- από το 2018 και μετά. Έχουμε ήδη αναφερθεί στο γεγονός πως η Apple σκοπεύει να δημιουργήσει συσκευές μόνο με οθόνες OLED και η αναφορά αυτή είναι μια μικρή επιβεβαίωση.

Πρακτικά η επένδυση θα θεωρηθεί ως προκαταβολή για τα εν λόγω πάνελ OLED, τα οποία θα πρέπει να κατασκευαστούν στο μέλλον. Η συμφωνία αυτή της Apple φημολογείται εδώ και αρκετό διάστημα με τη Samsung να έχει λάβει παραγγελίες μόνο για τη φετινή έκδοση. Όπως γνωρίζουμε πολύ καλά η Apple επιθυμεί να μη δεσμεύεται μόνο από έναν προμηθευτή και πόσο μάλλον με τη Samsung. Επιπλέον θα πρέπει να εξασφαλίσει μεγάλες ποσότητες σε πάνελ OLED για τις επόμενες γενιές iPhone. Mην ξεχνάτε πως το εγχείρημα OLED-only, απαιτεί πολλές περισσότερες οθόνες, τα επόμενα χρόνια συγκριτικά με τον αριθμό οθονών για το iPhone 8 εφέτος.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 118 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα
LG Display -, Apple,OLED