Huawei P10 και P10 Plus: Έρχονται Μάρτιο ή Απρίλιο

11:18 10/1/2017 - Πηγή: myPhone
Βλέψεις για να ανέβει ένα σκαλί πιο πάνω στην παγκόσμια γενική κατάταξη τρέφει η Huawei «απειλώντας» με την αύξηση των πωλήσεών της ακόμη και ηχηρά ονόματα κατασκευαστών του κλάδου. Στην προσπάθεια της αυτή, βασικό «όπλο» θα είναι οι φετινές της ναυαρχιδές, P10 και P10 Plus. Σύμφωνα με τον CEO του Consumer Business Group της Huawei,
Yu Chengdon, οι διάδοχοι των P9 και P9 Plus που έκαναν «θραύση» το περασμένο έτος, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο.

Οι φήμες που μεταδίδουν ειδησεογραφικοί ιστότοποι, λένε πως το πολυαναμενόμενο high-end smartphone θα «φιλοξενεί» μέσα του τον HiSilicon Kirin 960, ένα οκταπύρηνο chipset με επεξεργαστή που αποτελείται από τέσσερις πυρήνες Cortex-A73 και τέσσερις Cortex-A53, με τους πρώτους να είναι υψηλότερα χρονισμένοι. Επίσης, θα έχει GPU Mali-G71 MP8, ενώ η RAM αναμένεται να φτάσει τα 6 GB. Η Huawei συνεργάζεται και πάλι με την Leica προκειμένου να εφοδιάσει άλλη μία φορά το εκλεκτό της smartphone με διπλό σύστημα κάμερας για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα όσον αφορά την ποιότητα λήψης εικόνων. Άλλα λοιπά του χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την ύπαρξη ενσωματωμένου αισθητήρα αποτυπωμάτων στην οθόνη, δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και panel με διπλή κυρτότητα.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 124 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα