BlackBerry Mercury: Νέες φωτογραφίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας

08:16 6/12/2016 - Πηγή: myPhone
Η BlackBerry τον περασμένο Σεπτέμβριο πήρε μια ιστορικής σημασίας απόφαση να σταματήσει την ενασχόλησή της με την δημιουργία smartphones, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει την αποχώρησή της από την συγκεκριμένη αγορά. Οι συσκευές που παρουσίασε ακολούθως η εταιρεία (DTEK 50 και DTEK60), δεν ήταν τίποτα άλλο
από συσκευές της Alcatel, με κάποιες πολύ μικρές διαφοροποιήσεις. Φαίνεται όμως πως τώρα η BlackBerry θα κυκλοφορήσει μια ολότελα δική της συσκευή, το BlackBerry Mercury.

Φήμες για την συσκευή είχαν κυκλοφορήσει για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούνιο, ενώ τον Οκτώβριο η συσκευή πέρασε από το Geekbench. Τον Νοέμβριο, η ύπαρξη της συσκευής επιβεβαιώθηκε και επίσημα από τον CEO John Chen και σήμερα, είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της. Στις φωτογραφίες αυτές, παρατηρούμε μια συσκευή η οποια μοιάζει αρκετά με το BlackBerry Passport, καθώς επίσης και μια εμπρόσθια κάμερα μεγαλύτερου μεγέθους από τις υπόλοιπες της αγοράς, η οποία μάλιστα εξέχει από «σώμα» της συσκευής. Δεν θα μπορούσενα απουσιάζει φυσικά το σήμα κατατεθέν των BlackBerry συσκευών, το πληκτρολόγιο QWERTY.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 91 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα