Εφαρμογές iPhone/iPad για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012

Βρισκόμαστε ένα μήνα περίπου πριν από την επίσημη τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και όπως είναι λογικό στο App Store έχουν κάνει την εμφάνιση τους δεκάδες εφαρμογές για iPhone

και iPad αφιερωμένες στην αθλητική διοργάνωση. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις τρεις καλύτερες από αυτές:

London 2012: Official Join In App for the Olympic and Paralympic Games 

Η επίσημη εφαρμογή των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου με χρήσιμες πληροφορίες για όλους όσους σκοπεύουν να τους παρακολουθήσουν από κοντά ή από τις τηλεοράσεις τους. Περιλαμβάνει το πλήρες πρόγραμμα όλων των αγωνισμάτων, φωτογραφίες, video και ειδήσεις για καθένα από αυτά  καθώς και χάρτες του Ολυμπιακού Σταδίου.

iPhone/iPad- Free

2012 Summer Games London Offline

Η εφαρμογή αυτή απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που σκοπεύουν να παρευρεθούν στη φετινή διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων. Παρέχει πληροφορίες για το κάθε άθλημα ξεχωριστά (πρόγραμμα, σύντομο ιστορικό, κανόνες) και χάρτες με λεπτομέρειες για τη μετακίνηση στο Λονδίνο (περπάτημα, ταξί, αυτοκίνητο κ.ο.κ). Η ανάγνωση των χαρτών ενδείκνυται κυρίως για iPad αφού στη μικρή οθόνη του iPhone είναι αρκετά δύσκολη.

iPhone/iPad -€0.79

2012 London Official Game

Το παιχνίδι περιλαμβάνει τα εξής 9 αγωνίσματα: 100m, 110m μετ’ εμποδίων, 100m ελεύθερο, τρίαθλο, άλμα επί κοντώ, 100m πεταλούδα, καγιάκ, σκοποβολή και τοξοβολία. Ελαφρώς αργό αλλά αρκετά διασκεδαστικό και εθιστικό παιχνίδι.

iPhone- Free

Σχολιασμός στο forum.

iPhone Hellas - Νέο iPad iPhone 4S iPod Touch NewsΕφαρμογές iPhone/iPad για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012

Keywords
Τυχαία Θέματα