TomTom 1.10: Νέος χάρτης, ενσωμάτωση Facebook και Tweeter

Διαθέσιμη έγινε πριν ελάχιστη ώρα η αναβάθμιση του δημοφιλούς προγράμματος πλοήγησης TomTom 1.10, που σας είχαμε παρουσιάσει τον Ιανουάριο.

  

Τι νέο υπάρχει:

- ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ TOMTOM: Καθώς οι δρόμοι αλλάζουν συνεχώς, και λαμβάνοντας υπόψη ότι κατά μέσο όρο το 15% των δρόμων αλλάζει κάθε χρόνο, η ενημέρωση της εφαρμογής TomTom App διατίθεται με τον πιο πρόσφατο και πιο

ενημερωμένο χάρτη.

- ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ FACEBOOK: Το TomTom App συνδέεται στο Facebook, ώστε να μπορείτε να συνδυάζετε την πλοήγηση με τον κόσμο των κοινωνικών δικτύων. Πηγαίνετε στο εστιατόριο όπου μόλις κάθισαν οι φίλοι σας. Βρείτε μια εκδήλωση και σχεδιάστε αυτομάτως τη διαδρομή σας προς τον τόπο διεξαγωγής της. Επιπλέον, μπορείτε να αναζητάτε χιλιάδες τοποθεσίες μέσα από το Facebook και να πλοηγήστε σε αυτές με ένα πάτημα.

- ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΜΕΣΩ EMAIL, FACEBOOK Ή TWITTER: Κοινοποιήστε τον προορισμό σας και την ώρα άφιξης μέσω Twitter, Facebook, email και μηνυμάτων SMS – όλα αυτά με τη βοήθεια του TomTom App. Ενημερώστε φίλους, συγγενείς και followers για τα σχέδιά σας.

- ΔΡΟΜΟΙ ΜΕ ΣΤΡΟΦΕΣ: Ανακαλύψτε ξανά τις χαρές της οδήγησης. Ορίστε τον προορισμό σας και η συσκευή θα σας προτείνει ορισμένες εναλλακτικές διαδρομές που ενδείκνυνται για βόλτες με το ποδήλατο. Εξάλλου, ο δρόμος από το Α στο Β δεν είναι πάντοτε μια ευθεία γραμμή.

Σχολιασμός στο Forum.

iPhone Hellas - Νέο iPad iPhone 4S iPod Touch NewsTomTom 1.10: Νέος χάρτης, ενσωμάτωση Facebook και Tweeter

Keywords
Τυχαία Θέματα