Βραβείο EISA για την LG Curved OLED

Η LG Electronics γνώρισε αξιοσημείωτη επιτυχία στη φετινή τελετή των European Imaging and Sound Association (EISA), με τη βράβευση της CURVED OLED TV (Model 55EA980V), με τη χαρακτηριστική ελαφριά καμπύλη.


Με τη χαρακτηριστική ελαφριά καμπύλη, την IMAX-like οθόνη, η πρωτοποριακή CURVED ΟLED TV της LG αποτελεί πραγματικά εντυπωσιακό έργο τέχνης. Ο εκπληκτικά

λεπτός σχεδιασμός της (με πάχος μόλις 4 χιλιοστά) είναι άμεσα συνδεδεμένος με τις συνεχείς προσπάθειες της LG να αλλάξει τα δεδομένα με την τεχνολογία OLED για τις μεγάλες οθόνες.


Η εργονομική και πρωτοποριακή καμπύλη της τηλεόρασης παράγει μια πιο καθηλωτική εμπειρία θέασης. Σε μεγάλο βαθμό, η κομψή και εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση οφείλει την εξαιρετική αισθητική της στις ιδιότητες της τεχνολογίας OLED. Επιπλέον, η τεχνολογία ΟLED WRGB της LG εγγυάται ζωντανά χρώματα και απόλυτη αναλογία αντίθεσης, προσφέροντας ποιότητα εικόνας που είναι πέρα από τη φαντασία. Το πίσω μέρος της, το οποίο αποτελείται από ενισχυμένο πλαστικό με ανθρακονήματα (CFRP) υποστηρίζει και προστατεύει την 55-ιντσών οθόνη.


«Είναι πάντα μεγάλη τιμή να λαμβάνουμε αναγνώριση από μια ένωση, όπως η EISA», δήλωσε ο Havis Kwon, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας LG Home Entertainment. «Αυτό το βραβείο αποτελεί την επιβεβαίωση της επιτυχίας της LG να φέρει καινοτόμο σχεδιασμό και τεχνολογία στα σπίτια των σημερινών απαιτητικών καταναλωτών».


Επιπλέον, ο διαφανής σχεδιασμός Crystal Stand της 55-ιντσών CURVED OLED τηλεόρασης δίνει την αίσθηση στους καταναλωτές ότι αιωρείται, συμβάλλοντας στην περαιτέρω καθηλωτική ποιότητα εικόνας. Ενσωματωμένα στην τηλεόραση βρίσκονται επίσης και τα πολύ λεπτά και επίσης διάφανα Clear Speakers τα οποία παράγουν εξαιρετικά καθαρό και λεπτομερές ήχο με αξιοσημείωτη επίδοση και στις πιο υψηλές συχνότητες. Επιπλέον, η τηλεόραση συνδυάζει την ηγετική τεχνολογία CINEMA 3D technology της LG με δυνατότητες Smart TV, δημιουργώντας, περισσότερο από ποτέ, την πιο έντονη εμπειρία θέασης με υψηλή ευκρίνεια.


Η LG CURVED OLED TV, η οποία αποκαλύφθηκε στην έκθεση Consumer Electronics Show 2013 (CES), συνεχίζει να συγκεντρώνει τις καλύτερες κριτικές από το χώρο της βιομηχανίας. Στις αρχές του 2013, η πρωτοποριακή τηλεόραση έλαβε τη διάκριση Red Dot: Best of the Best, καθώς και άλλες πιστοποιήσεις από παγκόσμιους οργανισμούς, όπως οι TÜV Rheinland, Intertek και VDE. H 55EA9800 είναι επίσης η πρώτη Curved OLED τηλεόραση παγκοσμίως που έλαβε την πιστοποίηση THX.


To Micro Audio System (CM3430) της LG διακρίθηκε επίσης φέτος από τα EISA, λαμβάνοντας το βραβείο European Micro Audio System 2013-2014. Η ισχυρή αυτή συσκευή περιλαμβάνει ένα σύστημα 40W 2.1 καναλιών, καθώς και τη λειτουργία Dynamic Loudness Algorithm, η οποία αναπαράγει ακόμα και τις πιο χαμηλές διαβαθμίσεις ήχου. Ο άψογος ήχος και η λεπτή σχεδίαση της αποτελεί την ιδανική συσκευή για κάθε σπίτι ή γραφείο.


Τα παγκόσμια βραβεία EISA αναγνωρίζουν τα καλύτερα τεχνολογικά προϊόντα για τους καταναλωτές, τα οποία επιλέγονται από 50 φημισμένα περιοδικά από 19 ευρωπαϊκές χώρες. Οι συσκευές που βραβεύονται κρίνονται με βάση το σχεδιασμό τους, την τεχνολογία και την καινοτομία τους.


Επιπλέον, από το Σάββατο, 21/9, μέχρι και τη Δευτέρα, 23/9, οι Έλληνες καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την απόλυτη εμπειρία θέασης που προσφέρει η LG με την πρώτη στον κόσμο κυρτή OLED TV, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα προπαραγγελίας από τα δίκτυα καταστημάτων.


Keywords
Τυχαία Θέματα