Η Basket League ΣΚΡΑΤΣ στα Novasports

Το πρώτο τζάμπολ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ έρχεται στα κανάλια Novasports! Ετοιμαστείτε για 4 μεγάλα ντέρμπι στη σειρά για και το «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό».

Ραγίζει καρδιές από το πρώτο τζάμπολ η Basket League ΣΚΡΑΤΣ! Και τη φετινή σεζόν το ελληνικό μπάσκετ θα έχει την τιμητική του, καθώς τα αθλητικά κανάλια της Nova,

θα καλύψουν τους αγώνες με τον αρτιότερο τρόπο, προσφέροντας στους συνδρομητές τους τα πάντα γύρω από την αγαπημένη τους ομάδα. H κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports, υπόσχεται να μεταφέρει όλη τη δράση, λεπτό προς λεπτό, μέσα από τη δημοφιλή εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα».

Συγκεκριμένα, κάθε Σάββατο θα καλύπτονται οι πέντε αγώνες της κάθε αγωνιστικής, ενώ συνολικά τα κανάλια Novasports θα καλύψουν 170 αγώνες έως και τους τελικούς. Το νέο πρωτάθλημα ξεκινάει πολύ δυνατά με 4 μεγάλα ντέρμπι στη σειρά. ΆρηςΠαναθηναϊκός, ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός, ΆρηςΠΑΟΚ και ΠΑΟΚΟλυμπιακός (https://youtu.be/rH7hQhwt4ak).

Η αυλαία στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ θα ανοίξει το Σάββατο 10 Οκτωβρίου. Από τις 16:30 η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γιώργο Συρίγο και Χρήστο Καούρη, στα Novasports 2 και Novasports 2 HD, θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, λίγο πριν το τζάμπολ. Στις 17:00 θα ακολουθήσει η παράλληλη μετάδοση των αγώνων, Ρέθυμνο Cretan Kings – Απόλλων Πατρών Carna σε περιγραφή του Νίκου Τζανετάκη, Καβάλα – Λαύριο σε περιγραφή του Κωστή Μπότσαρη και Κόροιβος Αμαλιάδας –Τρίκαλα BC Aries σε περιγραφή του Γιώργου Μαρκόπουλου. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 17:00 θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD το ντέρμπι ΆρηςΠαναθηναϊκός σε περιγραφή – σχόλιο των Δημήτρη Καρύδα και Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Παναγιώτη Στεφάνου και Ευγένιου Δαδαλιάρα. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί και ηχητικά από το Novasports.gr. Οι αγώνες του Σαββάτου, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» και το παιχνίδι ΆρηςΠαναθηναϊκός θα μεταδοθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Επίσης, οι φίλοι του μπάσκετ, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 16:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD τον αγώνα Παναθηναϊκός – Πρωτέας Βούλας για την 1η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ Γυναικών. Στην περιγραφή θα είναι ο Αργύρης Στεφανόπουλος, στο ρεπορτάζ ο Σπύρος Δημολίτσας, ενώ η αναμέτρηση θα προβληθεί από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και από το Web TV του Novasports.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα