Το Rally Acropolis στον ΟΤΕ TV

Ξεκινάει το Rally Acropolis 2013, το μεγαλύτερο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα.


Mε χορηγό τον ΟΤΕ από τις 31 Μαΐου έως και τις 2 Ιουνίου θα προσφέρει αποκλειστικά στα αθλητικά

κανάλια του ΟΤΕ TV “ζωντανές” μεταδόσεις και εκπομπές. Ο ΟΤΕ TV εξασφάλισε, αποκλειστικά για τους συνδρομητές του, τα δικαιώματα προβολής ολόκληρου του πρωταθλήματος WRC, μέρος του οποίου είναι και το Rally Acropolis.


Την Παρασκευή 31 Μαΐου η έκτακτη εκπομπή “Grand Prix” και ο Αντρέα Παλομπαρίνι θα μεταφέρουν στους λάτρεις της ταχύτητας το κλίμα του φετινού Ακρόπολις, με όλα τα τελευταία νέα από το WRC και φυσικά με απευθείας μετάδοση της τελετής εκκίνησης του αγώνα από το Ζάππειο, όπου θα βρίσκονται οι Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος και Βιδιάνος Ρούσσος.


Το Σάββατο στην εκπομπή “All Sports Arena” θα γίνει ζωντανή σύνδεση με το service park του Λουτρακίου, ενώ την Κυριακή θα γίνει μια γενική αποτίμηση του αγώνα και σύνοψη του τρίτου και τελευταίου μέρους του.


Στο πλαίσιο της χορηγίας του ΟΤΕ στη φετινή διοργάνωση του Rally Acropolis, τριάντα τυχεροί συνδρομητές του OTE TV, που αναδείχθηκαν μέσω κλήρωσης, κέρδισαν μοναδικά πακέτα φιλοξενίας. Οι τριάντα νικητές θα ζήσουν από κοντά την εμπειρία των αγώνων, είτε από τη θέση του συνοδηγού σε αγωνιστικό αυτοκίνητο είτε από ελικόπτερο. Παράλληλα, μέσω διαγωνισμού που διεξήχθη στη σελίδα του ΟΤΕ στο Facebook, έξι τυχεροί κέρδισαν τρία VIP Passes για την τελετή έναρξης στο Ζάππειο στις 31 Μαΐου και τρία VIP Passes για τον τερματισμό στις 2 Ιουνίου, στο Λουτράκι.


Keywords
Τυχαία Θέματα