Το Pixel Vision είναι η κονσόλα που πρέπει να δείτε!

Αν σας ρωτούσε κάποιος για τα handhelds, τα φορητά συστήματα ψυχαγωγίας, τις φορητές κονσόλες ντε, που κυκλοφορούν στην αγορά, ποιες θα ήταν οι πιθανότερες απαντήσεις σας; 3DS, 2DS, PSP και PS Vita. Μαντεύουμε καλά; Όχι πως θα είχατε άδικο, όμως σήμερα θα σας ζητήσουμε να βάλετε στη λίστα ακόμα μία, κι ας είναι τελείως ανεπίσημη: το Pixel Vision.

Αποτελεί έμπνευση του Σουηδού σχεδιαστή Λόβε Χουλτέν, γνωστού για τις

εντυπωσιακές ηλεκτρονικές συσκευές που μας έχει προσφέρει κατά καιρούς. Ε, το Pixel Vision είναι ακόμα μία τέτοια. Με μια πρώτη ματιά θυμίζει το Game Boy SP, μόνο που εδώ μιλάμε για κάτι κατασκευαστικά αρτιότερο και ποιοτικότερο. Φτιαγμένο από ξύλο καρυδιάς και σκαλισμένο στο χέρι, προστατεύεται από ακρυλικό στρώμα που εναλλάσσεται με το σατινένιο φινίρισμα. Διαθέτει μία λιλιπούτεια οθόνη στην οποία θα δείτε να τρέχουν όλα τα κλασσικά παιχνίδια κονσολών όπως το NES, το Game Boy ή ακόμα και το Atari 2600! Το Pixel Vision μπορεί να αντέξει έως και 10.000 τίτλους (!) τους οποίους θα μεταφέρετε μέσω USB ενώ η μπαταρία του θα σας βγάλει για περίπου 8 ώρες συνεχούς gameplay.

Εννοείται βέβαια πως αυτό που κλέβει την παράσταση σε ό,τι αφορά το Pixel Vision δεν είναι άλλο από την καταπληκτική του εμφάνιση: ο τρόπος μάλιστα που ανοίγει το περίβλημα, σε συνδυασμό με τις διαστάσεις του, κάνουν το handheld να μοιάζει με κουτί που κρύβει μέσα του κάποιο κόσμημα –όχι πως με λίγη φαντασία δεν θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει κάτι τέτοιο και για το Pixel Vision! Στο διά ταύτα τώρα, ο Χουλτέν έχει ανεβάσει το πρότζεκτ του στο Kickstarter, μέσω του οποίου θα το δει να χρηματοδοτείται –έχει μπροστά του 7 μέρες έχοντας ήδη συγκεντρώσει 575.000 σουηδικά krona (περίπου 62.300€).

Αν θέλετε πάντως να γίνετε κι εσείς ένας τυχερός κάτοχος του Pixel Vision, θα πρέπει να… ξηλωθείτε κανονικά, αφού τα 3.999 kr που απαιτούνται για την αγορά του, αντιστοιχούν σε κάτι παραπάνω από 430€! Για τους πιο «λαρτζ» δε, υπάρχει και η ακόμα πιο συλλεκτική Pearl έκδοση η οποία θα παραχθεί σε 20 κομμάτια. Αν θέλετε να κάνετε ένα εναπομείναν εξ αυτών δικό σας (λέμε τώρα), θα πρέπει να αποχωριστείτε περίπου 760€, τα χρήματα δηλαδή που θα σας στοιχίσουν ένα Xbox One και ένα PS4 μαζί! Τα αξίζει το Pixel Vision; Περί ορέξεως…

Keywords
Τυχαία Θέματα