Το Logitech Pop για το έξυπνο σπίτι

Μία νέα εφαρμογή το Logitech Pop έρχεται να δώσει λύσεις για κάθε έξυπνο σπίτι με πολλούς αυτοματισμούς, που μπορεί να έχει μεγάλη πολυπλοκότητα .

Όπως διαβάζουμε λοιπόν, τo Logitech Pop είναι ένας έξυπνος διακόπτης για το έξυπνο σπίτι, ο οποίος μπορεί να προγραμματιστεί ώστε να δέχεται συγκεκριμένες

εντολές κάθε φορά.Στα μεγάλα πλεονεκτήματα του Logitech Pop καταγράφεται η δυνατότητα του να ελέγχει πολλά και διάφορα υποσυστήματα και όχι μόνο ένα συγκεκριμένο στοιχείο. Παράλληλα μπορεί να δράσει διαφορετικά με τις συσκευές ανάλογα με το πάτημα που κάνει κανείς πάνω του.

Με τον τρόπο αυτό υπάρχει διαφορετική εντολή που μπορεί να δίνει κανείς με ένα απλό πάτημα, με διπλό πάτημα ή με ένα παρατεταμένο πάτημα. Ο προγραμματισμός των εντολών γίνεται από την εφαρμογή Pop που μπορεί να εγκατασταθεί δωρεάν στο smartphone του ιδιοκτήτη του smart home. Ακόμα ένα στοιχείο που αναφέρεται και αξίζει να προβληθεί είναι η δυνατότητα του χρήστη Logitech Pop να προγραμματίσει μία διπλή εντολή με κάθε πάτημα, έτσι ώστε να γίνονται περισσότερες ενέργειες με κάθε πάτημα.

Σύμφνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, το Logitech Pop μπορεί να συνεργαστεί με το Logitech Harmony, το πολυλειτουργικό τηλεκοντρόλ της εταιρείας, ενώ είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία.

Keywords
Τυχαία Θέματα