Το LG L70 στην ελληνική αγορά

Το μεσαίο μοντέλο της σειράς, L Series III, το L70, ενσωματώνει τις πρόσφατες καινοτομίες της LG και λειτουργικό Android 4.4.


Η LG Electronics παρουσιάζει το νέο LG L70, το μεσαίο smartphone της L SeriesIII. Το L70 ακολουθεί τις minimal σχεδιαστικές γραμμές της σειράς, διαθέτει ενισχυμένο hardware και εμπειρία

χρήσης με ασύγκριτο OS για την κατηγορία του. Μαζί με τα L40 και L90 συνεχίζει τη δυναμική πορεία της τρίτης γενιάς L Series, διαθέτει υψηλό σχεδιαστικό επίπεδο και προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά εμπνευσμένα από την πιο premium σειρά της LG, την G series.


Το νέο LG L70, το μεσαίο σε μέγεθος smartphone της L SeriesIII, διαθέτει οθόνη 4,5 ιντσών, με ανάλυση 800 x 480 pixels, 5MP camera και λειτουργικό Android 4.4 KitKat. Ακολουθώντας τα βασικά χαρακτηριστικά του σχεδιασμού της LG που παρουσιάζονται και στην υπόλοιπη οικογένεια smartphones της L SeriesIII, το νέο L70 έχει μίνιμαλ και φιλικό προς το χρήστη layout, μεταλλικό πλαίσιο και θήκη Quick Window, την πρώτη θήκη της LG, ειδικά σχεδιασμένη για smartphones μεσαίας κατηγορίας.


Επιπλέον, το L70 διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή ισχύος 1,2GHz, μνήμη RAM 1GB και αποσπώμενη μπαταρία 2,100mAh, καθώς και το πιο αναβαθμισμένο λειτουργικό σύστημα της Google, το Android 4.4 KitKat, για ξεχωριστή android εμπειρία και βελτιωμένες επιδόσεις.
Τέλος, με τον πρωτοποριακό και ‘εθιστικό’ τρόπο ενεργοποίησης της οθόνης, το ‘Knock Code’, επιτρέπει στους χρήστες να knockάρουν και να ξεκλειδώσουν το smartphone τους εισάγοντας έναν προσωπικό συνδυασμό στην οθόνη της συσκευής «χτυπώντας» την ελαφρά 4 έως 8 φορές σε οποιοδήποτε σημείο.


Το LG L70 είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.


Βασικά Χαρακτηριστικά του L70:
- Επεξεργαστής: 1.2 GHz Dual-Core
- Οθόνη: 4.5-ιντσών IPS (800 x480)
- Μνήμη: 4GB / 1GB RAM
- Κάμερα: 5.0MP / VGA – Μπαταρία: 2,100mAh (αποσπώμενη)
- Λειτουργικό Σύστημα: Android 4.4 KitKat
- Μέγεθος: 127.2 x 66.8 x 9.5mm
- Δίκτυο: 3G (HSPA+21Mbps)


Keywords
Τυχαία Θέματα