Θήκες κινητών Otterbox

Η ζωή είναι απρόβλεπτη και αργά ή γρήγορα, το smartphone σου και εσύ θα βρεθείτε στο νερό, είτε είστε προετοιµασµένοι ή όχι.


Και δεν είναι µόνο το νερό. Η ζωή είναι επίσης δύσκολη και το έδαφος “σκληρό” παντού. Αν σήµερα µπορούµε να κάνουµε σχεδόν τα πάντα µε τα smartphone µας, θέλουµε να πηγαίνουµε και σχεδόν παντού µε αυτά. Από την Otterbox, έρχεται η πιο αξιόπιστη θήκη για iPhone 5/5s και Samsung Galaxy

S4 που επιτρέπει στους χρήστες να είναι κοµµάτι κάθε περιπέτειας – όχι απλά θεατές.


Η σειρά OtterBox Preserver δηµιουργήθηκε για όλες αυτές τις “υγρές”, βρώµικες και ακατάστατες στιγµές που συµβαίνουν όταν δεν φοβούµαστε να διασκεδάσουµε και να ζήσουµε στο έπακρο. Αδιάβροχη, snow-proof, µε προστασία κατά των πτώσεων και της σκόνης, η Preserver είναι ο πιο σοβαρός «συντηρητής» της πολύτιµης συσκευής σας.


• Αδιάβροχη & snowproof: προστασία ενάντια στο νερό, πλήρως βυθιζόµενη έως τα 2m για 30 λεπτά (IP – Χ8),
• Προστασία Πτώσεων: προστατεύει τη συσκευή από πτώσεις µέχρι 2m (MIL-STD 810G – 516.6)
• Προστασία Σκόνης: εµποδίζει την είσοδο των σωµατιδίων σκόνης (IP – 6X)


Η Preserver αποτελείται από δυο µέρη που ασφαλίζουν µεταξύ τους για εύκολη εγκατάσταση. Το ανθεκτικό πολυανθρακικό περίβληµα και η εσωτερικά cushioned επένδυση απορροφά τους κραδασµούς και εκτρέπει κάθε χτύπηµα από τη συσκευή. Το ενσωµατωµένο προστατευτικό οθόνης φρουρεί την οθόνη από γρατσουνιές χωρίς να αναστέλλεται η ευαισθησία αφής. Για το iPhone 5s, η Touch ID πρόσβαση είναι επίσης εφικτή. Όλες οι λειτουργίες είναι πλήρως προσβάσιµες και η ποιότητα του ήχου δεν γνωρίζει συµβιβασµούς. Η σειρά περιλαµβάνει ακόµα, ένα ρυθµιζόµενο κορδόνι για πρακτική µεταφορά.


Keywords
Τυχαία Θέματα