Τα 8 βραβεία της Dell στους συνεργάτες της

Η Dell επιβράβευσε τους συνεργάτες της, απονέμοντας τα βραβεία Dell Partner Awards σε οκτώ συνεργάτες.

Η Dell πραγματοποίησε στην Αθήνα, στις 18 Φεβρουαρίου, την ετήσια εκδήλωση βράβευσης των συνεργατών της στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας. Η εκδήλωση αναγνωρίζει και τιμά τους συνεργάτες της Dell για τις καινοτόμες

λύσεις, που προσφέρουν σε καταναλωτές ή επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, βασισμένες σε τεχνολογίες της Dell. Περισσότερα από 80 στελέχη συνεργατών της εταιρείας παρακολούθησαν την τελετή, η οποία υπογραμμίζει τη σταθερή δέσμευση της Dell στην ανάπτυξη του καναλιού των συνεργατών της, στο πλαίσιο του προγράμματος Dell PartnerDirect.

Η κ. Μαρία Οικονομίδου, Country Manager της Dell για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, ανέφερε σχετικά: «Οι συνεργάτες μας διαδραματίζουν έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξή μας. Προσθέτοντας την τεχνογνωσία τους στην καινοτομία της Dell, δημιουργώντας ευέλικτες και ανταγωνιστικές λύσεις, μας βοηθούν να φτάσουμε σε περισσότερους πελάτες και να τους δώσουμε τη δυνατότητα να κάνουν περισσότερα. Όταν οι συνεργάτες μας πετυχαίνουν, πετυχαίνουμε κι εμείς».
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη της εταιρείας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων η κ. Anja Monrad, Εxecutive Director & General Manager, Central Eastern Europe, Dell.

Απονεμήθηκαν συνολικά 8 βραβεία σε συνεργάτες. Αναλυτικά τα βραβεία έχουν ως εξής:
1. New Preferred Partner: Ergosystems
2. Registered Partner of the Year: Msystems
3. Best Retail Partner: MediaMarkt
4. Partner for Growth: Active Computer Systems
5. Distributor of the Year: Oktabit
6. Enterprise Partner of the Year: Byte Computer
7. Partner of the Year: Cosmos Business Systems
8. Ειδικό βραβείο Most Valuable Player: κ. Βλαδίμηρος Γράβαρης / InfoQuest

Σε ό,τι αφορά στην ελληνική αγορά, το πρόγραμμα συνεργατών Dell PartnerDirect διανύει ήδη τον 9ο χρόνο εφαρμογής του. Το πρόγραμμα έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των πλέον δραστήριων ελληνικών εταιρειών πληροφορικής, καθώς παρέχει τη δυνατότητα στους συνεργάτες να προσφέρουν στους πελάτες τους μια ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών Dell, επιτρέποντάς τους να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά την νεότερη τεχνολογία και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους.

Ειδικότερα, στο πρόγραμμα συνεργατών ανήκουν:

-Οι Dell Preferred Partners: Εταιρείες πληροφορικής οι οποίες δραστηριοποιούνται στο χώρο των ολοκληρωμένων λύσεων, σχεδιάζοντας έργα για τον ιδιωτικό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
-Οι Dell Distributors: Διανομείς προϊόντων πληροφορικής.
–Οι Dell Retail Partners: Συνεργάτες στο κανάλι των αλυσίδων λιανικής πώλησης.
-Οι Dell Registered Partners: Εταιρείες που προσφέρουν εξοπλισμό και λύσεις πληροφορικής.

Με την παραπάνω δομή και σε συνδυασμό με την υποστήριξη της Dell σε προγράμματα εκπαίδευσης, πωλήσεων και marketing, καθώς και τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, το κανάλι συνεργατών προσφέρει σε καταναλωτές και επιχειρήσεις, πρόσβαση στις τεχνολογίες αιχμής της Dell για την κάλυψη κάθε ανάγκης τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα