Συνεργασία Novacinema-Odeon

Όλες οι μεγάλες ταινίες, τα δυνατά blockbusters της Odeon, θα βρίσκονται και για τα επόμενα χρόνια, αποκλειστικά και μόνο στα Novacinema.


Τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova συνεχίζουν τη στενή και αποκλειστική τους συνεργασία με την κορυφαία εταιρία διανομής, εξασφαλίζοντας για τους συνδρομητές τους, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, τις νέες μεγάλες επιτυχίες της εταιρίας στην Ελλάδα.


Από

τα κανάλια Novacinema, θα παρουσιαστούν, αποκλειστικά και σε High Definition, η οσκαρική Τζένιφερ Λόρενς στο ρόλο που την αποθέωσε στον «Οδηγό Αισιοδοξίας», καθώς επίσης οι Χοακίν Φίνιξ και Φίλιπ Σίμουρ Χόφμαν να δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας στο «The Master» και οι ομάδες των «Expendables» και «Red» να επιστρέφουν δυναμικά για δεύτερη φορά, με περισσότερη δράση, ατάκες και κωμωδία.


Στις προβολές προστίθενται η mainstream κωμωδία «Εντιμότατοι Απατεώνες» και η τρίτη σεναριογραφική απόπειρα του Μάτ Ντέιμον που πρωταγωνιστεί στο «Η Γη της Επαγγελίας». Εκρηκτικές σχέσεις φιλίας αποκαλύπτονται επίσης στο «Stand Up Guys» με Αλ Πατσίνο, Κρίστοφερ Γουόλκερ και στο «Killing Season» με Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζον Τραβόλτα. Το 2012, οι συνδρομητές των Nova Cinema Pack και Nova Full Pack, παρακολούθησαν την τηλεοπτική πρεμιέρα των μεγαλύτερων blockbusters, όπως «Χαραυγή-Μέρος 1», «Το Δέντρο της Ζωής», «Η Περίπτωση Λάρι Κράουν», «Colombiana», «Οι Τρείς Σωματοφύλακες».


Επίσης, συναρπαστικές 3D επιλογές συμπληρώνουν την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία. Σημειώνεται ότι η νέα συμφωνία εξασφαλίζει δικαιώματα για μετάδοση των ταινιών μέσω PC & Tablets, καθώς επίσης και μέσω της υπηρεσίας Nova On Demand, υποστηρίζοντας τη στρατηγική της Nova για διάθεση κινηματογραφικού περιεχομένου, μέσω των νέων πρωτοποριακών υπηρεσιών που θα λανσάρει στο προσεχές διάστημα.


Keywords
Τυχαία Θέματα