Συνεργασία Bodytalk-Skroutz

Το skroutz.gr ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την Bodytalk, μία ελληνική εταιρεία ένδυσης, η οποία αποτελεί συνώνυμο της έννοιας «Sporty Side Of Fashion».


Από τις αρχές Φεβρουαρίου, πάνω από 150 κωδικοί προϊόντων της BODYTALK είναι διαθέσιμοι στις κατηγορίες «Hobby- Αθλητισμός», «Μόδα – Ομορφιά» και «Παιδικά – Βρεφικά».


H BODYTALK είναι ένα δυναμικό ελληνικό brand που παρουσιάζει ραγδαίο ρυθμό ανάπτυξης,

ειδικά τα τελευταία χρόνια. Η ευρεία γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει αθλητικά και casual ρούχα για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί, καθώς επίσης και πλήθος άλλων αξεσουάρ, που ξεχωρίζουν για την άνεση και την κομψή τους σχεδίαση. Στο www.skroutz.gr οι καταναλωτές θα βρουν αθλητικές φόρμες, ζακέτες, παιδικά ρούχα, μπουφάν, μπλούζες, παντελόνια και πολλά άλλα προϊόντα της BODYTALK, σε εξαιρετική ποιότητα και σε αποκλειστικά BODYTALK χρώματα.


Η κατηγορία των ειδών ένδυσης και αθλητικών αξεσουάρ κερδίζει ολοένα και περισσότερο την προτίμηση των χρηστών, ενώ παρατηρείται αυξητική τάση στις online αγορές των εν λόγω προϊόντων. Η συνεργασία με την BODYTALK διευρύνει τις ποιοτικές επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους οι χρήστες του www.skroutz.gr, προσφέροντας προτάσεις ένδυσης για όλη την οικογένεια.


Keywords
Τυχαία Θέματα