Συνέντευξη του Consumer Commercial Director της Vodafone Ελλάδας, Νίκου Βλαχόπουλου

Ο Consumer Commercial Director της Vodafone, Νίκος Βλαχόπουλος, μίλησε στον Τρύφωνα Αλευρίτη για την πορεία της εταιρείας στην Ελλάδα, για την ανταπόκριση του ελληνικού κοινού στα smartphones και τις Vodafone branded συσκευές, καθώς και για το νέο concept καταστήματος που εγκαινιάστηκε πρόσφατα στο «The

Mall Athens».

- Παρατηρώντας τις χριστουγεννιάτικες προσφορές της Vodafone είναι σαφής η έμφαση που δίνετε στα data, τόσο σε προγράμματα χρήσης όσο και σε συσκευές. Θα προβείτε σε νέες προσφορές για οικονομικότερο mobile internet προκειμένου να ενισχύσετε την διείσδυση των «έξυπνων» κινητών;

Διανύουμε μια εποχή όπου η χρήση δεδομένων στην κινητή επικοινωνία αποκτάει ολοένα και μεγαλύτερη σημασία. Στη Vodafone αποτελεί στρατηγική μας επιλογή να αποτελέσουμε το όχημα της ανάπτυξης της κινητής ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα μέσα από το δίκτυό μας, την τεχνολογία μας, τα καταστήματά μας και τα προγράμματα χρήσης που διαθέτουμε.

Στεκόμαστε πάντα δίπλα στους συνδρομητές μας και τους παρέχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουν τον κόσμο του Mobile Internet σε γρήγορες ταχύτητες στα περισσότερα σημεία σε σχέση με κάθε άλλο δίκτυο, σε όλη την Ελλάδα.

Αυτά τα Χριστούγεννα, για 3η συνεχή φορά μέσα σε ένα χρόνο, προσφέραμε απεριόριστο mobile internet αυτόματα και χωρίς καμία διαδικασία. Ολοι οι συνδρομητές της Vodafone, συμβολαίου και καρτοκινητής, ιδιώτες και επαγγελματίες, καθώς και οι συνδρομητές Vodafone Mobile Broadband, είχαν τη δυνατότητα να σερφάρουν ξέγνοιαστα απολαμβάνοντας δωρεάν απεριόριστο mobile internet από το κινητό, το laptop και το tablet, από 24 Δεκεμβρίου έως και 1 Ιανουαρίου. Με αυτό τον τρόπο, οι συνδρομητές μας ξέφυγαν από περιορισμούς και απόλαυσαν μοναδικές υπηρεσίες δεδομένων απεριόριστα, χωρίς κανένα κόστος.

Με τη Vodafone, το mobile internet από laptops και tablets γίνεται ακόμα πιο προσιτό μέσα από τα προγράμματα Vodafone Mobile Broadband για όλους τους νέους συνδρομητές, οι οποίοι μπορούν εύκολα και οικονομικά να το απολαμβάνουν με 10 ευρώ έκπτωση κάθε μήνα, για έναν ολόκληρο χρόνο, στα προγράμματα Vodafone Mobile Broadband 10GB και 5GB.

Παράλληλα, οι φοιτητές και το προσωπικό Πανεπιστημίων και ΤΕΙ που θέλουν γρήγορο internet στο laptop και το tablet, συνεχίζουν να απολαμβάνουν, από τη Vodafone και το Εθνικό Δίκτυο Ερευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), το πιο φτηνό mobile internet στην αγορά, 4GB με μόνο 4,74 ευρώ/μήνα και το USB stick, εντελώς δωρεάν.

Είναι σημαντικό όμως ότι οι προσφορές μας δεν περιορίστηκαν στα data. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Vodafone και η hellas online έκαναν το 4play πραγματικότητα και έδωσαν τη δυνατότητα αποκλειστικά στους συνδρομητές τους να αποκτήσουν κινητό, σταθερό, internet & hol video club, μόνο με 35 ευρώ/ μήνα, για να απολαμβάνουν ολοκληρωμένη επικοινωνία καθώς και ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας.

Παράλληλα, όλοι οι συνδρομητές του καρτοκινητού Vodafone που είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα Bonus All, απολαμβάνουν ακόμη περισσότερη δωρεάν επικοινωνία προς όλους, γιατί πλέον έχουν δώρο 300 λεπτά ομιλίας προς όλα τα κινητά και σταθερά τηλέφωνα κάθε μήνα, με ανανέωση από 10 ευρώ.

- Είστε ευχαριστημένος από την πορεία της εταιρείας σας, δεδομένης της δύσκολης εποχής λόγω κρίσεως που διανύουμε;

Στο πλαίσιο της σημερινής συγκυρίας, η Vodafone συνεχίζει να ξεχωρίζει και να προσφέρει στους καταναλωτές, είτε πρόκειται για ιδιώτες είτε για επαγγελματίες και επιχειρήσεις, προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις απαιτήσεις και τις ανάγκες τους.

Σήμερα, πρώτοι στην Ελλάδα, αξιοποιούμε το φάσμα που διαθέτουμε στη συχνότητα των 900MHz για την παροχή υπηρεσιών 3G. Παράλληλα, αναπτύσσουμε δίκτυο 4ης γενιάς, ώστε να προσφέρουμε νέες καινοτόμες υπηρεσίες 4G, που θα δώσουν τη δυνατότητα στους συνδρομητές μας να κάνουν χρήση υπηρεσιών δεδομένων με πραγματικές ταχύτητες πολλαπλάσιες των σημερινών, και ακόμα μεγαλύτερη χωρητικότητα για αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων.

Οι επενδύσεις σε υποδομές και τεχνολογία έχουν ως βασικό στόχο να παρέχουμε στους πελάτες μας κορυφαίες υπηρεσίες κινητής επικοινωνίας και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και το Vodafone@The Mall Athens που αποτελεί το πρώτο κατάστημα του είδους του για τη Vodafone παγκοσμίως και δείχνει το δρόμο στο μέλλον σε ό,τι αφορά στην ανάδειξη της τεχνολογίας σε προϊόντα, υπηρεσίες και κυρίως, στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

- Ποια ήταν η ανταπόκριση του κοινού στο Vodafone@The Mall Athens;

Το Vodafone@The Mall Athens προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους όσοι θέλουν να γνωρίσουν από κοντά καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες κορυφαίας τεχνολογίας που προσφέρει η Vodafone σε ένα χώρο ιδιαίτερα μεγάλο και υψηλής αισθητικής. Η ανταπόκριση του κοινού ξεπέρασε τις προσδοκίες μας επικροτώντας με την παρουσία του και με τα θετικά σχόλια που έχουμε δεχτεί, την απόφασή μας να προχωρήσουμε σε κάτι τόσο σύγχρονο και καινοτόμο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι στο Vodafone@The Mall Athens ο επισκέπτης/πελάτης, έχοντας περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του, μπορεί να δεί όλα αυτά που η Vodafone μπορεί να του προσφέρει σε όλα τα καταστήματά της σε όλη την επικράτεια, σε καθημερινή βάση.

- Θεωρείτε πως το σύνολο του καταναλωτικού κοινού έχει κάνει ουσιαστική στροφή προς τα smartphones ή βλέπετε τα feature phones να εξακολουθούν να κυριαρχούν λόγω της κρίσης στη χώρα μας;

Η τάση στην αγορά δείχνει ότι η χρήση smartphones τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο είναι αυξητική. Οι καταναλωτές αποδεικνύουν ότι ζητούν τεχνολογία που θα καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στόχος μας είναι να φέρουμε τα οφέλη του mobile internet κοντά σε όλους, προσφέροντας σύγχρονη τεχνολογία επικοινωνίας οικονομικά και αξιόπιστα.

Οι καταναλωτές, μπορούν να βρουν στα καταστήματα Vodafone τα οικονομικότερα smartphones και chatphones που υπάρχουν στην αγορά, όπως είναι το chatphone Vodafone 355 με 39€, το smartphone Vodafone Smart II με 99€ ευρώ, το Samsung Galaxy από 109€ και το LG Optimus από 119,90€.

Hμασταν η πρώτη εταιρεία που έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της να ελέγχουν τη χρήση φωνής, SMS και data στο κινητό τους, το laptop ή το tablet τους όποτε το θελήσουν, από όπου κι αν βρίσκονται, ώστε να έχουν οι ίδιοι τον απόλυτο έλεγχο των δαπανών τους με την υπηρεσία «Vodafone Ελεγχος Χρήσης». Παράλληλα, με τη δωρεάν υπηρεσία «Vodafone Ελεγχος Κόστους» οι συνδρομητές μας μπορούν εύκολα να γνωρίζουν το χρόνο ομιλίας ή τη χρήση internet που απομένει στο πρόγραμμά τους και έτσι, να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του λογαριασμού τους.

Η υπηρεσία ενεργοποιείται αυτόματα και δωρεάν, σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου, καρτοκινητής και mobile internet στο κινητό και στους συνδρομητές συμβολαίου για internet στο laptop ή το tablet και παρέχει μέσω δωρεάν γραπτού μηνύματος, ενημέρωση για το χρόνο ομιλίας ή τη χρήση internet που απομένει στο πρόγραμμά τους.

Επιπλέον, φέτος τα Χριστούγεννα, με την αγορά οποιουδήποτε Android smartphone, η Vodafone προσέφερε εντελώς δωρεάν το εκπληκτικό σύστημα πλοήγησης MLS Destinator αξίας 39€, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στη χρήση των smartphones από όλους.

- Διακρίνουμε μια έντονη κινητικότητα στην προώθηση του CU. Ποιοι είναι οι λόγοι που υπαγόρευσαν μια τέτοια κίνηση;

Το επαναλανσάρισμα του CU μέσω του μηνύματος «Restart» έγινε με στόχο να επανατοποθετηθεί στη συνείδηση του νεανικού κοινού, ως η μάρκα η οποία παραδοσιακά οδηγεί τις εξελίξεις στη νεανική καρτοκινητή. Δεν πρόκειται όμως μόνο για ένα απλό επαναλανσάρισμα μηνύματος. Το CU αυτή τη στιγμή, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους νέους να επικοινωνούν με όλους τους φίλους τους, ανεξαρτήτως δικτύου στο οποίο ανήκουν και με το χαμηλότερο κόστος της αγοράς. Μέσα από μια σειρά προσφορών οι συνδρομητές του CU, έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να μιλάνε με όλους, αλλά και να κάνουν χρήση data μέσα από το κινητό τους, εντελώς δωρεάν.

- Kύριε Βλαχόπουλε σας ευχαριστούμε για τον χρόνο που μας διαθέσατε.

Keywords
Τυχαία Θέματα