Σειρά εκτυπωτών Intermec PX

Τη σειρά εκτυπωτών υψηλής απόδοσης Intermec PX παρουσίασε η Β.Ι.Αλμπάνης. Ευελιξία, ταχύτητα και αποδοτικότητα είναι τα χαρακτηριστικά των «έξυπνων» αυτών εκτυπωτών, τα οποία υποστηρίζουν την παραγωγικότητα.


Οι Intermec PX4i & PX6i είναι μέλη της πιο έξυπνης οικογένειας εκτυπωτών barcode της αγοράς. Είναι ευέλικτοι και πλήρως προγραμματιζόμενοι, επιτρέποντας στους πελάτες να βελτιστοποιήσουν τις λειτουργίες εκτύπωσης, και να επιτύχουν γρήγορη απόδοση της επένδυσής τους. Κατασκευασμένοι για να καλύψουν τις ανάγκες κρίσιμων

εφαρμογών εκτύπωσης, οι στιβαροί εκτυπωτές PX4i & PX6i παρέχουν προηγμένη συνδεσιμότητα και τα πιο πρόσφατα δικτυακά πρωτόκολλα, εξασφαλίζοντας έτσι μια αξιόπιστη και επεκτάσιμη λύση για σήμερα αλλά και το μέλλον.


Τα έξυπνα χαρακτηριστικά σχεδίασης των εκτυπωτών PX4i & PX6i υποστηρίζουν την αύξηση της παραγωγικότητας σε απαιτητικά περιβάλλοντα. Μπορούν να φιλοξενήσουν αυτόνομες εφαρμογές, που αναπτύχθηκαν μέσω της γλώσσας προγραμματισμού Intermec, οι οποίες μειώνουν τα λάθη και βοηθούν στον εξορθολογισμό των διαδικασιών. Χωρίς την βοήθεια υπολογιστή μπορούν να ελέγχουν άμεσα άλλες συσκευές, όπως σαρωτές, βελτιστοποιώντας έτσι την αποδοτικότητα και μειώνοντας το κόστος των υποδομών και την πολυπλοκότητα.


Κατασκευασμένοι εξολοκλήρου από μέταλλο με δοκιμασμένα μηχανικά εξαρτήματα και ηλεκτρονικά μέρη, οι στιβαροί εκτυπωτές PX4i & PX6i μειώνουν το χρόνο αναμονής και ελαχιστοποιούν το κόστος συντήρησης. Και οι δύο εκδόσεις προσφέρουν εκτυπώσεις με ανάλυση 203 ή 300 dpi, ενώ η σειρά PX4i προσφέρει επίσης ανάλυση εκτύπωσης 406 dpi, για εκτυπώσεις ακριβείας χωρίς καμία απώλεια ταχύτητας.


- Στιβαρή κατασκευή εξ’ ολοκλήρου από μέταλλο για απαιτητικές εφαρμογές εκτύπωσης σε σκληρά βιομηχανικά περιβάλλοντα.
- Ιδανικοί εκτυπωτές για υψηλό όγκο εκτυπώσεων. Η σειρά PX4i εκτυπώνει στα 406 dpi χωρίς απώλεια ταχύτητας.
- Μεγάλη ικανότητα προγραμματισμού με δυνατότητα να συνδεθεί απευθείας με περιφερειακά.
- Υποστηρίζoυν τις γλώσσες προγραμματισμού: Fingerprint/Direct Protocol (DP), IPL, ZSim και DSim.
- Ασφαλής ασύρματη συνδεσιμότητα: CCX και Wi-Fi με πιστοποίηση WPA2.
- Διασύνδεση Ethernet, θύρα σύνδεσης USB και σειριακή διασύνδεση.
- Πρωτόκολλο διαδικτυακής επικοινωνίας IPv6.
- Κεφαλή εκτύπωσης που παρέχει επιλογή για εκτυπώσεις με διαφορετική ανάλυση.
- Επιλογή RFID που υποστηρίζει το ISO 18000.
- 6B 6C / EPC δεύτερης γενιάς.


Keywords
Τυχαία Θέματα