Πρόσβαση στις κάμερες ασφαλείας της D-Link

Η D-Link ανακοίνωσε τη διάθεση της πρώτης κάμερας που είναι συμβατή με το πρωτόκολλο IFTTT (If This Then That). Πρόκειται για την Wide Eye Panoramic HD Camera (DCS-8200LH), η οποία αποτελεί μέλος της οικογένειας συσκευών mydlink Home.

Με δυνατότητα χρήσης της νέας IFTTT πλατφόρμας D-Link Connected Home Camera Channel,

η νέα αυτή κάμερα mydlink Home χαρίζει στο χρήστη την απόλυτη και παράλληλα απλούστατη εμπειρία παρακολούθησης, προσφέροντας υψηλή ευκρίνεια HD στα 720p με ζωντανά χρώματα και μοναδική πανοραμική εικόνα.

Η DCS-8200LH έρχεται να προστεθεί στη οικογένεια συσκευών mydlink Home που υποστηρίζουν IFTTT για να καταστήσει ακόμη πιο ολοκληρωμένο το ευρύ αυτό φάσμα συσκευών, το οποίο αποτελείται από τη σειρήνα mydlink™ Home, την Smart Plug και τους αισθητήρες κίνησης και διαρροής νερού.

«Η συνεργασία με συνεταίρους, όπως η IFTTT, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να αναβαθμίσουν τα σπίτια και τα γραφεία τους κάνοντάς τα πιο έξυπνα, πιο ασφαλή και πιο άνετα» δήλωσε ο Kevin Wen, Πρόεδρος της D-Link Europe. «Μέσω του πρωτοκόλλου IFTTT, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να συνδέσουν το οικοσύστημα που προσφέρει το mydlink™ Home με περισσότερες από 200 εφαρμογές συμβατές με το πρωτόκολλο IFTTT, αξιοποιώντας με τον τρόπο αυτό ένα νέο κόσμο δυνατοτήτων για τη δημιουργία χώρων που μπορούν να αυτοματοποιηθούν και να προσαρμοστούν πλήρως στις ανάγκες τους.»

Λίγο μετά από την πρόσφατη ανακοίνωση της D-Link για μια κάμερα που υποστηρίζει το Apple HomeKit και τη νέα εφαρμογή Ηοme app για iOS 10, το νέο κανάλι καμερών IFTTT αποτελεί τη συνέχεια του προγράμματος της D-Link, το οποίο προσφέρει ενσωμάτωση των smart home συσκευών της D-Link με ασφαλή τρόπο μέσα από αξιόπιστες πλατφόρμες. Στο D-Link Connected Home Camera Channel, οι χρήστες μπορούν να δουν τις προτεινόμενες μεθοδολογίες ή να δημιουργήσουν τις δικές τους, για να συνδέσουν τις συμβατές mydlink™ Home κάμερες με άλλες εφαρμογές και συσκευές και να δημιουργήσουν έναν πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα οικιακής ασφάλειας και διαχείρισης.

Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν μια μεθοδολογία IFTTT, ώστε η DCS-8200LH να ενεργοποιεί την καταγραφή αυτόματα μόλις φύγουν από το σπίτι ή να γίνεται λήψη στιγμιότυπου όταν χτυπάει το κουδούνι. Η ικανότητα άμεσου ελέγχου ή αναπαραγωγής καταγεγραμμένου βίντεο μέσω smartphone ή tablet, καθησυχάζει τους χρήστες και εξαλείφει τυχόν αμφιβολίες όταν ο αισθητήρας κίνησης ανιχνεύσει κίνηση ή όταν ο αισθητήρας διαρροής νερού εντοπίσει πιθανή διαρροή.

Η DCS-8200LH προσφέρει πεδίο θέασης 180° μοιρών, εξασφαλίζοντας την κάλυψη όλης της δραστηριότητας ενός δωματίου, χωρίς την παραμόρφωση του φακού fisheye. Εκμηδενίζεται έτσι η ανάγκη χρήσης κινούμενων μερών ή επιπλέον καμερών, για την πλήρη κάλυψη της επίβλεψης ενός μέρους του σπιτιού.

Μελλοντικά, η D-Link θα προσθέσει και επιπλέον κάμερες mydlink™ Home στη σειρά προϊόντων που υποστηρίζουν IFTTT, συμπεριλαμβανομένης της D-Link HD Night & Day camera (DCS-935LH) και της DCS-8300LH, προσφέροντας προσιτές λύσεις ασφάλειας για ολοήμερη παρακολούθηση του σπιτιού και του γραφείου.

Η δωρεάν εφαρμογή mydlink Home για iOS® και Android με υποστήριξη IFTTT είναι άμεσα διαθέσιμη. Η IFTTT δημοσιοποίησε μεθόδους για τις υποστηριζόμενες συσκευές D-Link, τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στον παρακάτω σύνδεσμο: https://ifttt.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα