Πληρώστε με Visa στα ταξί της Taxiway

H Visa και η Taxiway προχωρούν σε αποδοχή πληρωμών με κάρτα μέσω ενός app για κινητά της First Data. Oι οδηγοί ταξί θα εκπαιδευτούν κατάλληλα.

Η Visa σε συνεργασία με την Taxiway λανσάρει την λειτουργία κινητών τερματικών αποδοχής καρτών (mPOS) σε 30 ταξί

της Taxiway στη Θεσσαλονίκη. Η υλοποίηση αφορά την αποδοχή πληρωμών με κάρτα με τη ειδική εφαρμογή για κινητά της First Data σε συνεργασία με την Alpha Bank. Μετά την απαραίτητη παρουσίαση και την εκπαίδευση των οδηγών ταξί, η νέα αυτή υπηρεσία είναι πλέον διαθέσιμη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Οι οδηγοί των ταξί θα έχουν ένα κινητό τερματικό αποδοχής καρτών συνδεδεμένο με Bluetooth με το κινητό τους ή το tablet. Οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν το κόμιστρο με την κάρτα τους, πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένη, στο συγκεκριμένο τερματικό, όπως θα έκαναν σε κάθε άλλη καθημερινή τους συναλλαγή, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Οι επιβάτες, θα μπορούν επίσης να παραλάβουν την απόδειξή τους είτε με sms είτε με email.

Ο κ. Νίκος Καμπανόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Visa Europe για Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο, αναφέρει: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία. Στη Visa έχουμε δημιουργήσει την κατάλληλη υποδομή για αυτό που ονομάζουμε EVERYWHERE COMMERCE. Παρέχουμε μεγαλύτερη δύναμη και επιλογές στους καταναλωτές μας, με τη χρήση των καρτών για συναλλαγές σε κάθε περιβάλλον, οποιαδήποτε στιγμή, από οπουδήποτε και για οτιδήποτε. Αυτή τη δυνατότητα δίνουν και τα φορητά τερματικά (mPOS), τα οποία μαζί με ένα έξυπνο κινητό ή ένα tablet, μετατρέπονται σε συσκευή αποδοχής καρτών».

Ο κ. Λεωνίδας Κασούμης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Visa Hellas και Εντεταλμένος Γενικός Διευθυντής Στεγαστικής & Καταναλωτικής Πίστεως Alpha Bank, αναφέρει: «Οι συναλλαγές με κάρτα πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη, προσφέρουν ευελιξία, ευκολία, και ασφάλεια, μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων».

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στη Θεσσαλονίκη από τις 1 Ιουλίου 2015 και θα επεκταθεί στο σύνολο των 5.000 συνεργαζόμενων οδηγών ταξί μελών του Taxiway, με παρουσία σε Αθήνα, Λάρισα, Κατερίνη, Καβάλα, Ρόδο, Κω, Κέρκυρα και Κρήτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα