Οι νέοι εκτυπωτές Work Force Pro RIPS της Epson

Η νέα σειρά επαγγελματικών εκτυπωτών Work Force Pro RIPS της Epson φέρνει την επανάσταση στην εκτύπωση και στην Ελλάδα.

Η Epson, παγκόσμιος ηγέτης στην εκτύπωση, καινοτομεί για ακόμη μια φορά, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των επιχειρήσεων και λανσάρει και στην Ελλάδα

τη νέα σειρά εκτυπωτών Work Force Pro RIPS. Σύμφωνα με νέα ανεξάρτητη έρευνα της BLI (Buyers Lab), οι επιχειρήσεις παγκοσμίως στρέφονται ολοένα και περισσότερο στην τεχνολογία inkjet, η οποία, σε σύγκριση με ανταγωνιστικούς laser, παρέχει σημαντικά oφέλη.

Η Epson με τους Work Force Pro εκτυπωτές πρωτοστατεί και στην αγορά Υπηρεσιών Διαχειριζόμενης Εκτύπωσης (Managed Print Services) και ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της επαγγελματικής εκτύπωσης, ιδιαίτερα στη μικρομεσαία εταιρεία, χάρη στην τεχνολογία Replaceable Ink Pack System (RIPS), η οποία διασφαλίζει εκτυπώσεις εξαιρετικά υψηλής απόδοσης, χρησιμοποιώντας μονάδες παροχής μελανιών για την απρόσκοπτη εκτύπωση έως και 75.000 σελίδων.

Οι Work Force Pro RIPS μειώνουν αισθητά τη σπατάλη έως 99%, το κόστος εκτύπωσης και την κατανάλωση ενέργειας έως 95%, ελαττώνοντας ταυτόχρονα το χρόνο παρεμβάσεων συντήρησης ή άλλων έως 98%. Τις δυνατότητες αυτές των «μεγαθήριων» της εκτύπωσης παρουσίασε η Epson κατά την εκδήλωση της προς τους δημοσιογράφους στις 10 Νοεμβρίου. Οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να δούν από κοντά και να ανακαλύψουν τις εντυπωσιακές λειτουργίες των WF-R8590D3TWFC, WF-R5690DWF και WF-R5190DW.

Οι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές Α3 WF-R8590DTWF, WF-R8590D3TWFC αποτελούν ιδανική επιλογή για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις. Χαρακτηρίζονται από εξαιρετική ταχύτητα εκτύπωσης πρώτης σελίδας μόνο 7 sec, συγκριτικά με τους εκτυπωτές laser προσφέροντας έτσι αυξημένη αποδοτικότητα και παραγωγικότητα καθώς ο μέσος όρος των εκτυπώσεων ενός γραφείου δεν ξεπερνά τις 2-3 σελίδες/εργασία. Διαθέτουν επίσης αυτόματο τροφοδότη εγγράφων χωρητικότητας 50 φύλλων με σάρωση ως Α3+ διπλής όψης με ένα πέρασμα.

Εξοπλισμένοι με την τελευταία τεχνολογία, διαθέτουν έγχρωμη οθόνη αφής με πλήκτρο “interrupt” για την προσωρινή διακοπή μιας εργασίας (πχ εκτύπωσης) και την εκτέλεση μιας άλλης (πχ αντιγραφής), ενώ μπορούν να εκτυπώσουν και να σαρώσουν αρχεία με τη χρήση USB stick. Η Epson διατηρεί και με τη σειρά αυτή την δέσμευσή της για την παροχή λύσεων, φιλικών προς το περιβάλλον, καθώς οι νέοι εκτυπωτές ελαττώνουν έως και 80% την κατανάλωση ενέργειας συγκριτικά με τους laser εκτυπωτές.

Οι εκτυπωτές A4 WF-R5690DWF, WF-R5190DW απευθύνονται εξίσου σε μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και μικρά γραφεία καθώς προσφέρουν γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης και φύσιγγες μελάνης υψηλής χωρητικότητας ως 75.000 σελίδες. Είναι ιδανική επιλογή για κάθε εταιρεία που επιθυμεί να αυξήσει την παραγωγικότητά της με τις λιγότερες δυνατές παρεμβολές.

Η εκτύπωση διπλής όψης αποτελεί βασική λειτουργία και στα δύο μοντέλα με αντιγραφή, σάρωση και λειτουργίες φαξ δύο όψεων στο μοντέλο WF-R5690DWF πολλών λειτουργιών. Με τον οικονομικό inkjet επιχειρηματικής χρήσης WF-R5190DW οι εκτυπώσεις γίνονται εύκολα και από ασύρματες συσκευές με τη χρήση του Wi-Fi Direct αλλά και από smartphone ή tablet μέσω email με το Epson Connect. Και αυτά τα μοντέλα εξασφαλίζουν ύψιστη ποιότητα σε προσιτή τιμή, ιδιαίτερα σε σύγκριση με τους laser εκτυπωτές του ανταγωνισμού, καθώς προσφέρουν έως και 50% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα και ελάχιστες ανάγκες παρεμβάσεων συντήρησης.

Η Νατάσσα Γεωργίου, Corporate Channel Manager, Epson Hellas, δήλωσε: «Η Epson είναι ιδιαίτερα περήφανη για τους επαγγελματικούς εκτυπωτές inkjet, οι οποίοι χρησιμοποιούν την κορυφαία τεχνολογία Precision Core Micro Piezo. Είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε εταιρεία η οποία επιθυμεί να αυξήσει την παραγωγικότητα της εκτύπωσης μειώνοντας την ίδια στιγμή τα απορρίματα των αναλώσιμων. Ενδεικτικά, χρησιμοποιώντας τους επαγγελματικούς εκτυπωτές Work Force Pro εξοικονομούνται έως και 4,5 εργάσιμες ημέρες το χρόνο και αντίστοιχα 100 λεπτά στο χρόνο που ξοδεύουν οι εργαζόμενοι.»

Πιστή στο όραμα της η Epson προσφέρει αξιόπιστες και λειτουργικές λύσεις συμβαδίζοντας με τις ανάγκες κάθε εποχής. Η σειρά εκτυπωτών Work Force Pro αποτελούν ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία, ο οποίος θέλει να εξοικονομεί χρήματα πετυχαίνοντας παράλληλα τους περιβαλλοντικούς στόχους που έχει θέσει ως επιχείρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα